נספח לאתגר אין אין אין כמו... במבה! • נספח לאתגר 37

• הוסף לסימניות
נראה שצריך להבהיר משהו- צריך לצייר במבה ממש, הזה הארוך הגלילי, כן כן, זה בדיוק האתגר.
וגם- אם הבינה שלכם יודעת מה זה במבה (ג'מיני gpt ונייט קפה לא יודעים) אין להשתמש בה!

• הוסף לסימניות
@נכון מאוד
עבדתי על היצירה שלי, ואז ראיתי שכבר העלית סנדוויץ'.
גם לי בהתחלה הוא שם סלמי עד שהסברתי לו שישים חמאת בוטנים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה יותר טוב ?

6LRMT7UAYEjcRYIT01Q2--1--4889x.jpg

• הוסף לסימניות
יצרתי בגימני.
נראה שצריך להבהיר משהו- צריך לצייר במבה ממש, הזה הארוך הגלילי, כן כן, זה בדיוק האתגר.
וגם- אם הבינה שלכם יודעת מה זה במבה (ג'מיני gpt ונייט קפה לא יודעים) אין להשתמש בה!
זה מנייט קפה (מודל גוגל אימג'ין)
@נעצוץ רק עכשיו ראיתי את ההוראה על הפרומפט, מחקתי את מה שכתבתי.
פשוט רציתי "לעזור ליוצרים להגיע למשהו מוצלח בקלות"
UV0XmjedQwSEgQHdzBm7--1--1dnzx.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
:oops:
Leonardo_Phoenix_10_A_warm_softfocused_moody_atmospheric_photo_0.jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@נח שוורצברגנדרוביץ הבמבה של מאסק נראית תוצרת גרוק 3 החדש, משהו מהפכני שאין כדוגמתו.....🤣🤣🤣
כאפט אריין, זה לכאורה הדקות האחרונות שיהיה בפרוג ניק בשם @נח שוורצברגנדרוביץ
הוא מקבל כעת אחרי חצות פרימיום בעקבות הניצחון שלאתגר 2000, ואז כנראה יחליך את שמו לגימפעל שוורצברגנדרוביץ.....

• הוסף לסימניות
מתקדם..
Flux_Dev_highresolution_stock_photo_of_A_colorful_and_magical__3.jpeg
Leonardo_Phoenix_10_A_colorful_and_magical_picture_of_a_landsc_3.jpg

• הוסף לסימניות
כאפט אריין, זה לכאורה הדקות האחרונות שיהיה בפרוג ניק בשם @נח שוורצברגנדרוביץ
הוא מקבל כעת אחרי חצות פרימיום בעקבות הניצחון שלאתגר 2000, ואז כנראה יחליך את שמו לגימפעל שוורצברגנדרוביץ.....
רעיון יפה... רעיון יפה... מרגיש לי שבסופו של דבר הפור יפול על ולדימיר גימפעל שוורצברגנדרוביץ-פוטילנסקי...
האתגר פתוח לרעיונות נוספים...:LOL::ROFLMAO::LOL:

דרך אגב צל"ש ל @נכון מאוד, הראשון באתר הזה (ובכלל) שמצליח לאיית נכון את שם המשפחה
שוורצברגנדרוביץ
בלי להעזר בתיוג אוטומטי, כל הכבוד!!

• הוסף לסימניות
יצרתי משהו, חצי מתחרטת שהעליתי.
הוא שעות לא קלט מה זה במבה, ואז הוא נתן לי את התמונה הזאת. (הבחילה אותי) להוריד?
uri_ifs___M_2289521a-b435-4691-b82d-a1a5a4f01adf.jpeg

• הוסף לסימניות
רעיון יפה... רעיון יפה... מרגיש לי שבסופו של דבר הפור יפול על ולדימיר גימפעל שוורצברגנדרוביץ-פוטילנסקי...
האתגר פתוח לרעיונות נוספים...:LOL::ROFLMAO::LOL:
ולדימיר גימפעל רחמים שוורצברגנדרוביץ-פוטילנסקי בוזגלו-חונדשווילי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה