נכתב ע"י chani t;1991967:לא חתמתי על שום מסמך,
אלא אם כן משהו החתים אותי בלי ידיעתי...
משהו יודע מה החוק אומר על זה?
כלומר איך אני יכולה לתבוע אותם...
נכתב ע"י tadmit;1991991:מציע לך להתייעץ עם הצלם ישראל ברדוגו.
הוא זכה בעבר בתביעות מהסוג הזה.
בהצלחה
נכתב ע"י chani t;1992012:אני רואה שהצלמות נבהלות שאולי אני הולכת לתבוע אותם מחר...
אז אסביר את עצמי, אני לא רוצה לומר בדיוק פרטים כדי שלא יזהו אותי
אבל מי שאשם בפרסום זה לא הצלמת!!!
אלא איזה עסק שהיא קשורה אליו
ואין לי שום כעס על הצלמת הנ"ל כי הייתה בסדר גמור,
אלא על מי שמעליה שמעסיק אותה (כביכול),
וכמובן שאברר מולה את העניין קודם,
רק רציתי לשמוע את תגובתכם כבעלות ניסיון
נכתב ע"י RACHELIB;1992121:עדיין לא ברור לי למה היא לא אשמה.
היא צילמה את התמונה? ההעתק היחיד היה אצלה בידיים? אז איך בדיוק הוא הגיע לבוס שלה (ושיהיה מלחיץ כמה שאת רוצה)????
כמו שזה נשמע, היא פרסמה ללא רשות ועוד עשתה על זה קופה, אז גם אם הלחיצו אותה בענין, עצם מסירת החומר ממנה לאחרים- זו הבעיה!! והבעיה שלה בלבד.
או שלא קראתי נכון את הסיפור
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים