אין אפשרות לצפות בוידאו--- עזרתכם בבקשה!

• הוסף לסימניות
כשאני רוצה לראות הסרטות באתרים שהם מקושרים ליוטיוב(ולא מיוטיוב עצמו) אין אפשרות לראות, יש לי חסימה של אתרוג. השאלה אם זה בעקבות החסימה או שישנה בעיה אחרת?
תודה מראש לעונים... (זה די דחוף)

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    לכידה.JPG
    KB 61.7 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
ביוטיוב עצמו אתה יכול לראות?

• הוסף לסימניות
לא. חסום לי.

• הוסף לסימניות
אין שום דרך?

• הוסף לסימניות
לי יש רימון

זה לא מדוייק שאם יוטיוב חסום אז חסום גם באתרים שמביאים ממנו. לי ברימון (הרמטי) אין אפשרות להיכנס ליוטיוב, אבל דרך אתרים פתוחים ניתן לראות ולהיכנס בד"כ.

אבל נראה לי שאכן כאן זה עניין של החסימה, כנראה באתרוג העניין סגור יותר ולא ניתן. (במקרים שכן נחסם אצלי סרטון מיוטיוב זה באמת נראה דומה למה שהראית).

לא נראה לי שיש לך מה לעשות, מלבד אם ניתן לפתוח לזמן מוגבל, או לבקש ממישהו שיוריד לך..

• הוסף לסימניות
אכן, זה חסום לגמרי.
היו דרכים בעבר להוריד מיוטיוב ע"י תוכנות, נראה לי חסמו גם את זה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה בכל אופן לכולם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה