דרוש מידע אין בגדים בחנויות!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
בחנות חן פאשן יש לפעמים בגדים יפים מחמיאים וצנועים
נראה לי בסניף של יפו המלך ג'ורג' יש מבחר טוב.

• הוסף לסימניות
אני גם לא מוצאת בבני ברק וכדו'
דווקא מצאתי העונה 4 בגדים 1 בפוקס ו3 בסהמטי פור סבן
במחירים שבבני ברק הייתי קונה אולי גרביים.
אה, והזדהתי לחלוטין עם ההגדרה של פותחת האשכול-
"בחורה רצינית. מכובדת. שרוצה לקנות בגדים ליום חול"

• הוסף לסימניות
הקטע הכי הזוי הוא שחנויות כמו רנואר, קסטרו, גולברי וכדו' באזורים חרדיים משתדלים לבא לקראת ולייצר אופנה שתתאים לחרדיות, והרשתות החרדיות הולכות לצד ההפוך ולא ניתן לקנות בהם בגדים. גם מבחינת המחיר אין מה להשוות.

• הוסף לסימניות
אני גרה בדרום.
נשמע לי הזייה לנסוע לעיר רחוקה בשביל חנות אחת שאולי יש שם בגדים.
אני מדברת על המרכזים כמו בני ברק וגאולה וסנטר וואן.
יש בירושלים מלא חנויות עם בגדים צנועים, איכותיים ומהממים לשבת ויום חול
ברחוב ירמיהו: DEBBI , MELI, MILA, שהחיינו, JUNNE,CHEMISE ועוד הרבה שלא עולה לי עכשיו בראש
מה שכן זה לא זול אלא אם כן תבואי עכשיו שיש מבצעים.
גם אני תמיד מקטטת רגליים בכל הקניונים האפשריים ולא חוזרת עם כלום, וכרגיל בסוף הולכת לאותם חנויות שציינתי ומוצאת דברים מהממים ובשפע

• הוסף לסימניות
זו לא החנות ההיא, שמאז שנפתחה
כל תושבות בני ברק הולכות בערך עם אותן שלושה-ארבעה סטים?
לא מכירה כמעט את בני ברק ולא את המתגוררות בה.
כל החנויות שציינתי הן מאד סגנון , ז"א קו יותר אמריקאי. השאלה למה את מתחברת
לפחות בירושלים יכולה להגיד לך שכל השכונה פחות או יותר קונה באיזור שמגר, ירמיהו, גאולה ונדיר ממש שאני אפגוש מישהי עם בגדים שקניתי, או בכלל לראות נשים עם אותם בגדים.

יש להם כל כך הרבה היצע שלא קורה כמעט מצב שתראי הרבה עם מה שתקני.

• הוסף לסימניות
לפחות בירושלים יכולה להגיד לך שכל השכונה פחות או יותר קונה באיזור שמגר, ירמיהו, גאולה ונדיר ממש שאני אפגוש מישהי עם בגדים שקניתי, או בכלל לראות נשים עם אותם בגדים.

לדעתי את מדברת על "חן" שגם אותה יש בבני ברק וירושלים והיא מביאה הרבה שמלות וממה שידוע לי גם צנועות, לא הייתי שם אבל רואה הרבה פירסומים שלהם

• הוסף לסימניות

עכשיו את רק מקלקלת לעצמך, כי בימים הקרובים תגלי שכל הצופות באשכול לבושות כמוך.

• הוסף לסימניות
@בואו נעצב את זה ביחד אני ממש מבינה אותך...
האופציה של מזל חזוט היא מצוינת ויש לה אתר שפתוח גם בנטפרי
והשילוב שלה הוא שמלות עדכניות וצעירות לשבת וליום חול
וגם מבחינת צניעות יש אופציה של תוספת הארכה בשמלה עצמה+ אפשרות של תוספת לגבוהות במיוחד.
כדי לא להגיע במיוחד למרכז, (יש לה סניפים בב''ב/ י-ם/ אלעד/מודיעין עילית)
תעיייני באתר המסונן תתרשמי והמחירים שלה סבירים בהחלט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה