אין בגד אשר אין בו מת...

• הוסף לסימניות
גמרת לנקות, הכל מריח ניקיון ואת מאושרת .
מאושרת, עד שאת מגלה אותו. קטן, ארסי ושטני , כתם סגול על החצאית השחורה.
איזה חומר ניקיון אתן מכירות שהכי קרוב לאקונומיקה אבל לא כזה הרסני ?

• הוסף לסימניות
אין דבר כזה אקונומיקה זה חומר כללי מדי מכדי שיהיה לו תחליף, להחליף בגדים למשהו ישן שלא צריכים ולא להגיד "לי זה לא יקרה"
אגב גיליתי שבחומרים אחרים יותר קשה לנקות, אפילו כיריים יותר קל עם אקונומיקה מאשר מסיר שומנים למשל

• הוסף לסימניות
אין על האקונומיקה.
אולי היא עובדת על הפסיכולוגיה יותר מאשר על הכלים הסניטריים,
אבל אני עושה איתה ה-כ-ל.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון, טוב להחזיק תמיד בבית בגדי אקונומיקה.
דבר שני, תגידי בשביל מה את צריכה. יש מגון חומרים. ולכל דבר מתאים משהו אחר.

• הוסף לסימניות
יש לי פוביה מאקונומיקה, משתמשת הרבה בפנטסטיק לניקוי כללי, חומץ בספריי לאבנית (ברזים/קרמיקות)

• הוסף לסימניות
אני לא פותחת בקבוק אקונומיקה לפני החלפת הבגד.

• הוסף לסימניות
אחרי כל החומרים האחרים אקונומיקה מחטאת וזה חשוב מאוד מאוד!!
למניעת חידקים וכו' צריך לעבור על בקבוקי תינוקות, אסלות וכל דבר שמצטברים עליו חידקים עם אקונומיקה. כמובן לשטוף היטב אח"כ. בגדי אקונומיקה חשוב מאוד מאוד. ולא לוותר על אקונומיקה- זה קריטי להגיינה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קופית;967642:
גמרת לנקות, הכל מריח ניקיון ואת מאושרת .
מאושרת, עד שאת מגלה אותו. קטן, ארסי ושטני , כתם סגול על החצאית השחורה.
איזה חומר ניקיון אתן מכירות שהכי קרוב לאקונומיקה אבל לא כזה הרסני ?
אגב בלל זה מוכרים בחניות לורד ארטליין שחור לבגדים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לגעת בנקודה;968363:
אגב בלל זה מוכרים בחניות לורד ארטליין שחור לבגדים

אני אובססיבית לגבי האקונומיקה, עד השנה לא נגעתי בחומר הזה, (תכף אסביר למה החלטתי כן לגעת...)
-הבגדים נהרסים
-יש בידיים מן מגע של שומניות שלא יורדת
-ריח שלא שוכח אותך גם אחרי כמה ימים.

עד שהשנה מת לי המקפיא אחרי ששברנו את הקרח בעזרת פטישים ולא הפשרנו, ניתקנו את המקפיא והכל התעפש, לא היתה ברירה והשרנו את כל החלקים במים עם אקונומיקה ויצא כמו חדש. (משמש לארון...)
וחוצמיזה זה גם מוריד את כל העובש מצעצועי האמבטיה.

לגבי הארטליין לבגדים-
אחרי לידת ילדי השני, הגדול שלי התארח אצל הורי, לעוזרת שלהם היתה כנראה קיבה חזקה, כי היא פשוט "שתתה" את האקונומיקה, ופעם אחת טפטף לה על מכנס יקר וטוב מאוד של הילד שלי, כמובן, הצבע ירד, צבעתי עם הארטליין ובכל כביסה ירד עוד ועוד מהצבע.
היום, שנה אחרי, יש שם חור, פשוט נאכל המכנס והכתם לבן.

• הוסף לסימניות
אהה, הבעיה עם אקונומיקה זה לא רק שהיא מלבינה את הבד אלא גם אוכלת אותו וכעבור זמן נהיה חור.

מי שמחליטה לעבוד עם אקונומיקה- שתלבש לפני כן בגדי עבודה!

• הוסף לסימניות
אם התלכלך עם אקנומיקה-
מיד מיד להשרות במים, ממזער את הנזק
ובכלל להשתמש עם אקנומיקה מדוללת במים

• הוסף לסימניות
ולדעתי, עדיפה אקונומיקה סמיכה על פני האקונומיקה הרגילה. יש פחות סיכוי לנזקים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה