אין במחשב מקום (32GB), אך ווינ' מוריד עדכונים בכל אופן

• הוסף לסימניות
מחשב פצפון, מיועד רק להקלדות.
אין בו כלום אישי מעבר ל4 קבצי וורד. (מחשב חדש).
וינד' החליט להוריד עדכונים בכל אופן. כמובן שההתקנה נכשלה מחוסר מקום (בשלב מסוים נשארו פחות מ500MB במחשב).
עצרתי את העדכונים כשהבנתי שזה מה שגורם לחוסר המקום.
הבעייה היא כרגע שמהמחשב שומר את העדכונים (כמעט 4GB) אפילו שאין לו מקום להתקין אותם. [אין לי מושג למה, אולי מצפה להרחבת זיכרון...]. איך אני יכול למחוק אותם מהמחשב?

• הוסף לסימניות
תחפש בהתחל "ניקוי הדיסק"
הקלק עליו ימני והפעל כמנהל
בסיום סריקת כונן המערכת (C) תופיע רשימה ובה יופיע קבצי עדכון תסמן ותמחק
וכמובן תעצור את עדכוני הווינדוס
עשיתי כמו שאמרת, ללא הועיל.
אנסה להבהיר את מה שאני מחפש:
המחשב מתריע על זיכרון נמוך.
אני נכנס להגדרות, מערכת, אחסון.
לוחץ על אחסון מקומי (יש רק את כונן C), והוא מפרט לי את התפוסה במחשב.
מערכת ושמורים: 14.6 GB.
אפליקציות ומשחקים: 7.59 GB.
קבצים זמניים: 3.77 GB (שהם +/- כל מה שאני צריך במחשב הזה).
כשאני לוחץ על "קבצים זמניים" מופיע הפירוט הבא:
"... קבצים זמניים 11.0MB..."
עדכונים:
3.76GB.

בנוסף, בהגדרות העדכון מופיע "עדכון התוכנות העדכני ביותר של Windows מוכן להתקנה. הוא זקוק לך כדי להתחיל בעבודה. שיפורים אלה עוזרים ל-Windows לפעול באופן חלק ובטוח. בחר אפשרות זו כדי להתחיל:
נסה שוב"

• הוסף לסימניות
סימנת הכל וזה לא מחק? מוזר מאד.
עכ"פ תסמן הצגת קבצים מוסתרים
ותראה תיקייה מוסתרת בתוך כונן C ששוקלת הרבה, ואותה צריך למחוק.
עלעול בתיקייה יגלה לך שזה תיקיית התקנת ווינדוס, בדר"כ יש בתוכה קובץ setup.exe
כיון שאני לא זוכר את שמה אתה יכול להעלות צילום מסך של כונן C
יתכן שבשביל גילוי התיקייה צריך גם להוריד את הסימון מהסתרת קבצי מערכת ב"אפשרויות תיקייה"

• הוסף לסימניות
כונן C.PNG
כיון שאני לא זוכר את שמה אתה יכול להעלות צילום מסך של כונן C

• הוסף לסימניות
לכאן יורדים העדכונים במחשב:
C:\Windows\SoftwareDistribution\Download
תסיר את הקבצים בתוך התיקייה לאחר הפסק שרות העדכונים (פקודה בשורת הפקודה: net stop wuauserv)

אני עדיין לא מבין למה אנשים רוכשים מעצורים לדלדת בכזה הרבה כסף....

בכו"א זה התקייה מה שידידנו יוסי הביא

לגבי ביטול העדכונים הייתי משתמש בכלי יעודי לא מספיק לבטל את השירות כי מיקרוסופט יודעים להחזיר אותו שוב

StopWinUpdates_v2.5.zip

קבצים מצורפים

• StopWinUpdates_v2.5.zip
    KB 770 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
אני עדיין לא מבין למה אנשים רוכשים מעצורים לדלדת בכזה הרבה כסף....
אני לא בטוח שהבנתי ;)

לגבי ביטול העדכונים הייתי משתמש בכלי יעודי לא מספיק לבטל את השירות כי מיקרוסופט יודעים להחזיר אותו שוב

StopWinUpdates_v2.5.zip
אם זה היה ברשימת הכלים שדב העלה, אז השתמשתי בו. תודה.

• הוסף לסימניות
לכאן יורדים העדכונים במחשב:
C:\Windows\SoftwareDistribution\Download
תסיר את הקבצים בתוך התיקייה לאחר הפסק שרות העדכונים (פקודה בשורת הפקודה: net stop wuauserv)
בול פגיעה - הגודל שלה היה בדיוק
עדכונים:
3.76GB.
יישר כח גדול מאוד!
(לפעמים זה נשמע לקוני, כי כ''כ הרבה פעמים צריך להגיד תודה לאותם אנשים. אבל זה באמת נאמר מכל הלב!!!)

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה