הגרמ"ה הירש בהוראה יש להישמע להוראות ולא לפתוח את מוסדות הלימוד כולל חיידרים וישיבות קטנות.תתים לא הודיעו. מישהו יודע האם יש?
הבינו שאנשים לא סתם יוציאו ילדים למוסדות בכזה יום בלי לברראני הייתי בפתח הבית עם 3 ילדים ליציאה
אם חברה לא היתה מתקשרת הילדה שלי היתה הולכת לבד לבית הספר ולא מבינה למה סגור
מה העניין אם יודעים בלילה שאין לימודים לא להוציא הודעה טלפונית ב7 בבוקר מטעם העיריה
8 וחצי כבר לא עוזר לי אם הלימודים מתחילים ב 8
יש אנשים שלא ידעו שבכלל קורה משהו בלילההבינו שאנשים לא סתם יוציאו ילדים למוסדות בכזה יום בלי לברר
(אצלינו הבית ספר והחיידר שלחו הודעות קוליות ב7 בבוקר)
שהם יודו להשם שישנו רגועיש אנשים שלא ידעו שבכלל קורה משהו בלילה
לא התעוררו מהאזעקה הקצרה
ולא מחוברים לחדשות
זה פעילות חיונית?משהי יודעת אם קידישיק פתוח היום?
תלוי למיזה פעילות חיונית?
כי הרבה מוסדות לימוד המערכת הטלפונית שלהם להודיע הודעות לא עבדה בגלל שהאתר קרס או סיבה אחרת.אני הייתי בפתח הבית עם 3 ילדים ליציאה
אם חברה לא היתה מתקשרת הילדה שלי היתה הולכת לבד לבית הספר ולא מבינה למה סגור
מה העניין אם יודעים בלילה שאין לימודים לא להוציא הודעה טלפונית ב7 בבוקר מטעם העיריה
8 וחצי כבר לא עוזר לי אם הלימודים מתחילים ב 8
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים