אין חגיגה בלי עוגה..
Etti Friedman משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום צילום מקצועי 21/7/24 הוסף לסימניות #2 ואוו מה זה הדבר המושלם הזה אהבתי בטרוף את הסטיילינג והעיבוד מכשרת!
R RPO מהמשתמשים המובילים! עיצוב גרפי כתיבה ספרותית איור מקצועי צילום מקצועי 21/7/24 הוסף לסימניות #3 ואוו!!! איזה סגנון יפה ויחודיי! עיבוד מושלם!
S shifi.n משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי עריכה והפקת סרטים UX UI D I G I T A L 21/7/24 הוסף לסימניות #4 ואווו מה זה איזה יצירתי וגאוני!!!!
נֶחַמִי פָרְקָשׁ צילום חוויתי לילדים ומשפחות מנוי פרימיום צילום מקצועי 21/7/24 הוסף לסימניות #7 ואי! סטיילינג משגע ועיבוד שמשלים לשיא! מיוחדד!
מ מ. ברא"י צילומימוש, הילד מדבר מהתמונה מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג איור מקצועי צילום מקצועי • 21/7/24 הוסף לסימניות #8 וואו! איזו אוירה מדהימה! עיבוד מדהים!!! (מעניין אותי לראות לפני ואחרי- אם יש מצב...) ילדה מתוקה וסטיילינג יפה ותואם. ושוב- וואו!
וואו! איזו אוירה מדהימה! עיבוד מדהים!!! (מעניין אותי לראות לפני ואחרי- אם יש מצב...) ילדה מתוקה וסטיילינג יפה ותואם. ושוב- וואו!
ת תהילה גמליאל משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 21/7/24 הוסף לסימניות #9 שיגעון של תמונות~ סטיילינג גאוני! אהבתי את השילוב של עוגה עם הגיל של הילדה.
TEHILLA משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום עיצוב גרפי צילום מקצועי 21/7/24 הוסף לסימניות #10 משגע!! הסטילניג כאן מושלם ממש
0 0719 משתמש פעיל צילום מקצועי 21/7/24 הוסף לסימניות #11 וואו!!!! נשארתי פעורת פה... אין לי מילים להסביר עד כמה התמונות האלה מטורפות בכל קנה מידה. אליפות!
פ פרימי קוביטשעק משתמש מקצוען צילום מקצועי 21/7/24 הוסף לסימניות #12 וואו איזה תמונות! הסטיילינג והעיבוד מושלםםם
מ מירי יונה משתמש פעיל צילום מקצועי 21/7/24 הוסף לסימניות #13 כולן כבר הגיבו בוואו אבל חייבת גם וואו וואו וואו וואו
ר רחלי שטרן (ציטרון) משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 21/7/24 הוסף לסימניות #15 ואוווו! מאלף! הקונספט, הסטילינג, התאמה של הלוקיישן פשוט שלימות!
אילה וויג AYALA WEIG מנוי פרימיום צילום מקצועי 21/7/24 הוסף לסימניות #16 יפה כל כך ! תמונות מיוחדות ממש אוהבת את הסטיילינג
P PNINA-ZILUM מהמשתמשים המובילים! צילום מקצועי 21/7/24 הוסף לסימניות #17 מדהים!קונספט מיוחד! הוצאת את העוגה בצורה מיוחדת למרות הגיל הבנאלי... הראשונה והאחרונה לוקחות בגדול
אלישבע סלומון - Epic משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום צילום מקצועי 21/7/24 הוסף לסימניות #18 מושלם! סטיילינג מוקפד! אהבתי ממש
מ מומחית בתחום משתמש פעיל צילום מקצועי 21/7/24 הוסף לסימניות #19 מיוחד !!! איזה השקעה של סטיילינג מטורף איפה הלוקיישן הזה?
ט טובי שטרן משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום צילום מקצועי 21/7/24 הוסף לסימניות #20 די, אהבתי ברמות סטיילינג מושלם!
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת