עזרה אין חסד.

הרווח נקי שלו זה בין חצי אחוז לאחוז
רווח נקי לסופר זה יפה. לא גבוה מידי אבל גם לא נמוך
והוא משלם לספקים רק על מוצר שעבר בקופה שמישהו קנה
אם משהו נגנב או נעלם או כל דבר אחר הוא לא משלם על זה
יש מקור לכך? נשמע מוזר מאד

לימוד זכות אפשר?
זה רק מראה כמה זמן הם שמרו על המחירים שלא יעלו, ועכשיו אין להם ברירה
באמת קו חשיבה נכון מיוחד!
רק מציין שהרבה פעמים זה ישן ומקומט, כי זה בכלל מחיר של מוצר שכבר מזמן עבר מקום ואף אחד לא טרח לשלט מחדש..
עד שבאו החברים משופרסל לטובת הצרכן החרדי..:confused:

ברור לכם שאם ביש זה יפסיק, זה אוטומטית יפסיק גם ברמי.
קיים גם באושר עד!
כך שעדיין יהיה תחרות בזה..
וה' יעזור שלא יתבטל!

מחירי החבילת שוקולד של עלית מ5.5 ל6.7 ש"ח פער מטורף!!!!!!
גם בקבוקי שתיה קטנים עלו ל3.9 מ2.9 .
מה יהיה ????????????????

לגבי מודיעין עילית -
נטו חיסכו כשפתח- בא לתת מחירים כמו יש חסד! כדי להתחרות איתם.
וכנראה שלצערנו גם הוא התיישר עם המחירים החדשים...

מי שכן ירויח מהמהלך, אלו כל החנויות הקטנות, שכרגע יקנו אצלם יותר. כי המחירים כבר קרובים.

ומי שעוד ירויח יהיה משנת יוסף.
אתה מתכוון לאהבת חסד או לשוק השכונתי?

אולי מישהו שאכפת לו מתושבי העיר יצליח להביא למודיעין עילית את רשתות אושר עד ורמי לוי.

באמת קו חשיבה נכון מיוחד!
רק מציין שהרבה פעמים זה ישן ומקומט, כי זה בכלל מחיר של מוצר שכבר מזמן עבר מקום ואף אחד לא טרח לשלט מחדש..
עד שבאו החברים משופרסל לטובת הצרכן החרדי..

קיים גם באושר עד!
כך שעדיין יהיה תחרות בזה..
וה' יעזור שלא יתבטל!
לא קיים באושר עד כרגע
הייתי השבוע עלה מעל 50

לא קיים באושר עד כרגע
הייתי השבוע עלה מעל 50
בא''ע בבי''ש בקביעות המוצר מסומן 49.9 ובקופה (במסופון) הוא 39.9 לפעמים עם שילוט מבצע ולפעמים בלי, בלי התניה של קניה מעל 100 ש''ח.

מחירי הקקאו בעולם זינקו בעשרות אחוזים בשנה האחרונה, צפויה עליית מחירים בתחום השוקולד בכל הרשתות
אין טעם להאשים רק את יש חסד
עד לפני שנה חמישית שוקלד מריר מותג יש מבית כרמית 11.9.

ההשוואה כעת בין המחירים שהיו למחירים החדשים
כשעשיתי סיכום אילו הייתי קונה את כל המוצרים פעם והיום ההבדל הוא
782 שח בעבר ו906 כיום!!!

אני עדכנתי שם רשימת מוצרים וכולם מחשבונית קניה שקניתי ביש חסד ב15/12 לפני 11 יום
וההפרשים עצומים!!!
ספרינג, תפוציפס', קראנצוס, בפלות שוקולד,

רק מחיר השקיות נשאר כבעבר....

ההשוואה כעת בין המחירים שהיו למחירים החדשים
כשעשיתי סיכום אילו הייתי קונה את כל המוצרים פעם והיום ההבדל הוא
782 שח בעבר ו906 כיום!!!

אני עדכנתי שם רשימת מוצרים וכולם מחשבונית קניה שקניתי ביש חסד ב15/12 לפני 11 יום
וההפרשים עצומים!!!
ספרינג, תפוציפס', קראנצוס, בפלות שוקולד,

רק מחיר השקיות נשאר כבעבר....
יש סיכוי שתעלה את שתי החשבוניות(אני מבין מההודעה הזאת ששמרת את החשבונית)
זה באמת מטורףף

יש סיכוי שתעלה את שתי החשבוניות(אני מבין מההודעה הזאת ששמרת את החשבונית)
זה באמת מטורףף
זו כנראה טעות בהבנה.
התכוונתי שעשיתי סיכום ל2 הטורים שיש באקסל של המחירים
והתוצאה היא הפרש הנ"ל.

אני עברתי היום לנטו חיסכון, והם הרוויחו ממני 300 שח

אני עברתי היום לנטו חיסכון, והם הרוויחו ממני 300 שח
שימו לב שבחלק מהדברים (כל המוצרי חלב שבדקתי, כולל גבינ"צ עמק 600 ואפי' בזה אין להם את המבצע הזמני שיש ב'יש') הם השוו מחירים עם 'אין חסד'.

יש לי שכנה שעובדת ביש חסד סניף השומר בבני ברק, היום הייתי שם ואמרה לי שכדאי מאוד שאני אמצא מקום אחר לרכוש את הקניות השבועיות שלי כיון שהמחירים עלו דרסטית והם עוד יעלו ממה שהבינה מהמנהלים שלה הם מתכוונים לייקר עוד יותר משופרסל.
לדעתי אם הסניפים שלהם יהיו ריקים זו תהיה המפלה שלהם, או שיסגרו או שיורידו חזרה מחירים...
:mad::mad:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת