התייעצות אין חרדים בירושלים

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
בירושלים יש כ36% חרדים, אבל אם תפתחו את דף הבית של עיריית ירושלים תמצאו שם ייצוג מרשים לחילונים, ובסדר הולך ויורד גם לערבים ולחרדים (אישה אחת הולכת בשוק הערבי, וברסלב מנגן בחליל בסביבה "כללית").
אהממ מרגיש קצת כמו הדרה, לא?

• הוסף לסימניות
נו..נו לאחרונה קבע בית המשפט שאין מושג 'גזענות' כלפי חרדים, וזאת משום שאין להם מוצא, צבע עור, צבע עיניים מסוים, ומבטא זהה ועוד בלה בלה...
לכאורה אותו דין כלפי הדרה, הרי הדרה נובעת מגזענות וגזענות הוכחנו שאין, כך שכל הבעיה מלכתחילה אינה קיימת...
ותפסיקו להמציא בעיות מתחת לבלטות, יש לנו מספיק...

• הוסף לסימניות
בירושלים יש כ36% חרדים, אבל אם תפתחו את דף הבית של עיריית ירושלים תמצאו שם ייצוג מרשים לחילונים, ובסדר הולך ויורד גם לערבים ולחרדים (אישה אחת הולכת בשוק הערבי, וברסלב מנגן בחליל בסביבה "כללית").
אהממ מרגיש קצת כמו הדרה, לא?
@GRN השתלטו לך על הניק? :eek:

נ.ב. מי שרוצה את התמונה שלה באתר העירייה, שתשלח לי באישי.
יש לי איזו חברה משכבר הימים שאחראית שם על הדיגיטל או משהו.

• הוסף לסימניות

לא, זה באמת אני.
אותי זה ממש מרגיז. באמת.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

והיא כמובן תוכל להכניס לשם חרדים כמה שבא לה.

• הוסף לסימניות
לא, זה באמת אני.
אותי זה ממש מרגיז. באמת.
באמת???
:eek::eek::eek:

----
אותי גם הרגיז שלא שמת סימן שאלה בכותרת....
זה יוצר הדרה של החרדים מירושלים כי ע''פ הכותרת ''אין חרדים בירושלים'';):p:D

• הוסף לסימניות
האמת, שבמחשבה נוספת, אם חרדי/ת יראה את עצמו בדף הבית של עיריית ירושלים, זה יפריע לו/לה.
הציבור החרדי ממש לא אוהב את החשיפה הזו, ממש בורחים מזה, מדירים את זה....

• הוסף לסימניות
אני מתרעמת כל שנה מחדש כשמגיעה החוברת החגיגית שמסבירה לנו על מה בדיוק שילמנו ארנונה וברוב ההסברים אנחנו בכלל לא משתמשים כמו פסטיבלים, הופעות, בתי קולנוע, ספורט, תהלוכות למיניהן, אולי פרגנו לנו איזה פארק חדש או תוכנית מסובסדת לחנוכה.
ואנחנו אלו שעושקים את הקופה הציבורית.

• הוסף לסימניות
האמת, שבמחשבה נוספת, אם חרדי/ת יראה את עצמו בדף הבית של עיריית ירושלים, זה יפריע לו/לה.
הציבור החרדי ממש לא אוהב את החשיפה הזו, ממש בורחים מזה, מדירים את זה....
זה בדיוק מה שרמזתי בנ.ב. שלי.

• הוסף לסימניות
אני מתרעמת כל שנה מחדש כשמגיעה החוברת החגיגית שמסבירה לנו על מה בדיוק שילמנו ארנונה וברוב ההסברים אנחנו בכלל לא משתמשים כמו פסטיבלים, הופעות, בתי קולנוע, ספורט, תהלוכות למיניהן, אולי פרגנו לנו איזה פארק חדש או תוכנית מסובסדת לחנוכה.
זו בעיה כללית של הציבור החרדי, לאו דווקא לירושלים

• הוסף לסימניות

יקרה אחרי שהחרדים ישלמו ארנונה כמו שאר הציבור....

• הוסף לסימניות
זה בדיוק מה שרמזתי בנ.ב. שלי.
נו, באמת, תמונה של חרדים מלמעלה בפוזה מחמיאה לא מפריעה לאף אדם פרטי ומייצגת נאמנה את אוכלוסיית העיר.

• הוסף לסימניות
באמת???
:eek::eek::eek:

----
אותי גם הרגיז שלא שמת סימן שאלה בכותרת....
זה יוצר הדרה של החרדים מירושלים כי ע''פ הכותרת ''אין חרדים בירושלים'';):p:D
כן, באמת.
הכותרת הייתה סימולציה לתחושה שמתקבלת כשנכנסים לאתר של העירייה.

• הוסף לסימניות
אין כל בעיה באחוזי החרדיים הגרים ביישוב, כנראה החישוב שלהם היה כמה אחוזים מכל מגזר חשופים לאינטרנט ומבצעים בו פעולות באתר העירייה וכנראה שהחלוקה הוגנת...
האתר אמור לייצג את העיר ולא להוות מראה למי שנכנס לאתר.
ואגב, חילוני ממוצע ככל הנראה לא מבקר באתר העירייה יותר מחרדי ממוצע.
בשביל מה צריך את האתר? רישום לגני הילדים? תשלום ארנונה? רישוי ותכנון?

• הוסף לסימניות
נו, באמת, תמונה של חרדים מלמעלה בפוזה מחמיאה לא מפריעה לאף אדם פרטי ומייצגת נאמנה את אוכלוסיית העיר.
רוב האנשים הפרטיים שאני מכירה לא ישמחו בכלל לגלות את תמונתם הנחמדת בדף הבית של העירייה.
מי שלא רוצה את התמונה שלו באתר העירייה שיצלצל כאן.

• הוסף לסימניות
רוב האנשים הפרטיים שאני מכירה לא ישמחו בכלל לגלות את תמונתם הנחמדת בדף הבית של העירייה.
מי שלא רוצה את התמונה שלו באתר העירייה שיצלצל כאן.
קראת את מה שכתבתי?
(השורה השנייה מעוררת בי חשד שהשתלטו לך על הניק:p)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה