כללי אין יאוש בעולם

• הוסף לסימניות
פעם שלישית
למי יש
דחוף דחוף
תמונה של ספריות או יצירות גבס נוצצות ומוארות
וכן תמונה של דוד שמש
עזרה
הצילו

• הוסף לסימניות
ניסיתי למצוא. לא הצלחתי.
הביטוי באנגלית הוא: Sheetrock
הצלחות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה לכל המסייעים
אבל אין לי אינטרנט
מי שיוכל לעזור
אשמח מאד

• הוסף לסימניות
בבקשה
את התמונות העלה בעבר 'רמיS'
לחצי עליהם להגדלה

קבצים מצורפים

• IMG_3289.JPG
    3.8 MB · צפיות: 18
  • IMG_3298.JPG
    3.8 MB · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
תמונות של דודי שמש מרחבי האינטרנטץ נראה שכל האתרים להתקנת דודים משתמשים באותן תמונות.

קבצים מצורפים

• pic1.jpg
    KB 18.5 · צפיות: 15
  • pic2.jpg
    KB 10.9 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
וואו איזה עזרה גדולה
אשמח לקבל עוד
הדודוים מצוינים אם כי הם וויקטוריים
אשמח לקבל גם תמונות

• הוסף לסימניות
יש לי תמונה של דוד שמש שצולם מהחלון שלי, אם זה עוזר לך שלחי מייל ואשלח לך.

• הוסף לסימניות
תודה
פשוט אני מבקשת תמונה חינמית
אם זה אכן כך אשמח לקבל במייל :
המייל שלי הוא <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה