נכתב ע"י Y578;2409913:קופצת על האשכול....
מחפשים במרכז בני ברק מסמוך לפורים.
אשמח לעדכון באישי.
נכתב ע"י רותי טובי;2409896:ומי שחושב אחרת שיצביע![]()
מכיון שאת מחפשת דירה זה נראה לך שיש הרבה יח"ד .נכתב ע"י ברז;2409976:הצבעתי כי אני חושבת שאת טועה.
פתחי יתד נאמן כל שבוע - אין דירות, יש רק יח"ד!!!
על דבר אחד אני מסכימה:
אם את מחפשת יחידה יותר מ30 מ"ר
בקומה לא יותר גבוהה מ-3
באזור טוב ולא בקצוות
אז.... תמשיכי לחפש...![]()
נכתב ע"י פרסומון;2409925:שמעתי שהמחירים של היחידות עלו מאד בחודשים האחרונים, כנראה יש קשר, וכנראה שיש בזה משהו.
באיזה סדר גודל מחיר את מחפשים? ומה הדרישות?
נכתב ע"י ברז;2409976:הצבעתי כי אני חושבת שאת טועה.
פתחי יתד נאמן כל שבוע - אין דירות, יש רק יח"ד!!!
על דבר אחד אני מסכימה:
אם את מחפשת יחידה יותר מ30 מ"ר
בקומה לא יותר גבוהה מ-3
באזור טוב ולא בקצוות
אז.... תמשיכי לחפש...![]()
צר לי לאכזב אותךנכתב ע"י רותי טובי;2410039:עד 3,000 ש"ח.. עדיף פחות
ויח"ד לא קטנה... בערך 50 מר'
ואין!!!!!!!
והמחירים ממש ממש עלו צודקת לחלוטין!
נכתב ע"י שירה בירה;2410075:יחידות בגודל של 35 מ"ר ומטהיש המוןןןןן!!!!
הבעיה היא כשמחפשים בגודל סביר ובמחיר סביר
דרך אגב, אם מתאים לכם ללכת על דירה ישנה ושמורה,
ראיתי כמה דירות בגודל של 60-70 מ"ר במחיר של איזור ה3200 ואפילו פחות
בהצלחה!!!
נכתב ע"י צפריר;2410201:איפה??? אני מחפשת בנרות![]()
באיזה אזור? יש לך פרטים?
אשמח לשמוע.
נכתב ע"י פנס בערפל;2410179:בס"ד.
הכל תלוי בנו.
אם נבחר לצאת מחשכת הערים הצפופות והמחניקות שלנו, חסרות התקווה, עמוסות היח"ד היקרות להחריד ובעלות התשתיות הישנות, המוזנחות, המתפוררות. אם נלמד להתאגד בגרעין קשה של 20-40 משפחות, לצאת לעיר 'חילונית' ולבוא לגור שם, בעיר נקיה ויפה שגם מנוהלת נכון- הכל יהיה טוב יותר.
בסך הכל צריך להבין שאם אנחנו מגיעים לעיר חדשה ומכבדים את תושבי המקום, מסבירים להם פנים, משדרים להם שאין לנו שום מטרה לכבוש להם את העיר, לא מתנשאים עליהם, שומרים על הניקיון של המרחב הציבורי סביבנו- יאהבו אותנו. יכבדו אותנו. יתונ לנו בכיף שטחי ציבור למוסדות. (נכון, לא ביום אחד!)
נכתב ע"י פנס בערפל;2410179:בס"ד.
הכל תלוי בנו.
אם נבחר לצאת מחשכת הערים הצפופות והמחניקות שלנו, חסרות התקווה, עמוסות היח"ד היקרות להחריד ובעלות התשתיות הישנות, המוזנחות, המתפוררות. אם נלמד להתאגד בגרעין קשה של 20-40 משפחות, לצאת לעיר 'חילונית' ולבוא לגור שם, בעיר נקיה ויפה שגם מנוהלת נכון- הכל יהיה טוב יותר.
בסך הכל צריך להבין שאם אנחנו מגיעים לעיר חדשה ומכבדים את תושבי המקום, מסבירים להם פנים, משדרים להם שאין לנו שום מטרה לכבוש להם את העיר, לא מתנשאים עליהם, שומרים על הניקיון של המרחב הציבורי סביבנו- יאהבו אותנו. יכבדו אותנו. יתונ לנו בכיף שטחי ציבור למוסדות. (נכון, לא ביום אחד!)
נכתב ע"י תותח שיווקי;2410448:מעדיף לגור בעיר חשוכה, צפופה ומחניקה כמו בני ברק שלנו, שמעוטרת באלפי מקומות תורה, שמתכבדת באלפי תלמידי חכמים בעלי שיבה ובני תשחורת, שנהרות של אברכים שוטפים את רחובותיה בשעה 1:00 בצהריים, שילדיי רואים בה דמויות הוד שאין באף מקום אחר, שזכות גדולי ישראל שליט"א החיים בה חופפת עליה מלמעלה, ששבת בה היא שבת קדושה וטהורה, שאין בה שום פרסומות שחץ, שבחנות המכולת אין עיתונים מקולקלים ומזויעים, מאשר -
לגור בעיר מרווחת ומאווררת, ששטופה בריבואות נורות ניאון של מקומות בילוי והפקרות, שלילדים אסור לרדת לשחק למטה, וגם באותה הקומה צריך לעקוב באלפי עיניים, שכלבים עזים מסתובבים חופשי ברחובותיה, שמראות זוועה ופריצות מחרידים הם דבר שבשיגרה, ועוד ועוד שלא אפרט משום הרחק מן הכיעור!!!
כתבתי כי הביטויים חשוכה צפופה ומחניקה ממש ממש לא הולמים את עירנו האהובה!
עם כל החסרונות שבה עדיין לפחות מחצית מתושביה לא היו ממירים אותה בשום מקום אחר!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים