מידע שימושי אין יחידות דיור בבני ברק !

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
ומי שחושב אחרת שיצביע :)

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול....
מחפשים במרכז בני ברק מסמוך לפורים.
אשמח לעדכון באישי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Y578;2409913:
קופצת על האשכול....
מחפשים במרכז בני ברק מסמוך לפורים.
אשמח לעדכון באישי.

תעדכני אותי כשמצאת........ :mad: :mad: :mad:

• הוסף לסימניות
שמעתי שהמחירים של היחידות עלו מאד בחודשים האחרונים, כנראה יש קשר, וכנראה שיש בזה משהו.
באיזה סדר גודל מחיר את מחפשים? ומה הדרישות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי טובי;2409896:
ומי שחושב אחרת שיצביע :)

הצבעתי כי אני חושבת שאת טועה.
פתחי יתד נאמן כל שבוע - אין דירות, יש רק יח"ד!!!

על דבר אחד אני מסכימה:
אם את מחפשת יחידה יותר מ30 מ"ר
בקומה לא יותר גבוהה מ-3
באזור טוב ולא בקצוות
אז.... תמשיכי לחפש...:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ברז;2409976:

על דבר אחד אני מסכימה:
בקומה לא יותר גבוהה מ-3
באזור טוב ולא בקצוות
מכיון שאת מחפשת דירה זה נראה לך שיש הרבה יח"ד .
הדשא של השני רק נראה ירוק יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;2409925:
שמעתי שהמחירים של היחידות עלו מאד בחודשים האחרונים, כנראה יש קשר, וכנראה שיש בזה משהו.
באיזה סדר גודל מחיר את מחפשים? ומה הדרישות?

עד 3,000 ש"ח.. עדיף פחות :)

ויח"ד לא קטנה... בערך 50 מר'

ואין!!!!!!!

והמחירים ממש ממש עלו צודקת לחלוטין!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ברז;2409976:

על דבר אחד אני מסכימה:
בקומה לא יותר גבוהה מ-3
באזור טוב ולא בקצוות

תודה על העידוד!

לכן פתחתי את האשכול..

• הוסף לסימניות
יחידות בגודל של 35 מ"ר ומטה :( יש המוןןןןן!!!!

הבעיה היא כשמחפשים בגודל סביר ובמחיר סביר ;)

דרך אגב, אם מתאים לכם ללכת על דירה ישנה ושמורה,
ראיתי כמה דירות בגודל של 60-70 מ"ר במחיר של איזור ה3200 ואפילו פחות

בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי טובי;2410039:
עד 3,000 ש"ח.. עדיף פחות :)

ויח"ד לא קטנה... בערך 50 מר'

ואין!!!!!!!

והמחירים ממש ממש עלו צודקת לחלוטין!
צר לי לאכזב אותך
.50 מטר בבני ברק זה מצרך מבוקש אבל לא קיים!
מה שבטוח לא נחשב יחידה.אלא דירה(שוב בבני ברק..)

• הוסף לסימניות
בס"ד.

הכל תלוי בנו.
אם נבחר לצאת מחשכת הערים הצפופות והמחניקות שלנו, חסרות התקווה, עמוסות היח"ד היקרות להחריד ובעלות התשתיות הישנות, המוזנחות, המתפוררות. אם נלמד להתאגד בגרעין קשה של 20-40 משפחות, לצאת לעיר 'חילונית' ולבוא לגור שם, בעיר נקיה ויפה שגם מנוהלת נכון- הכל יהיה טוב יותר.

בסך הכל צריך להבין שאם אנחנו מגיעים לעיר חדשה ומכבדים את תושבי המקום, מסבירים להם פנים, משדרים להם שאין לנו שום מטרה לכבוש להם את העיר, לא מתנשאים עליהם, שומרים על הניקיון של המרחב הציבורי סביבנו- יאהבו אותנו. יכבדו אותנו. יתונ לנו בכיף שטחי ציבור למוסדות. (נכון, לא ביום אחד!)

• הוסף לסימניות
בואו לירושלים!
בשכונת מגורי שהיא אחת השכונות המרכזיות בירושלים
ישנה אינפלציה של יחידות דיור..
כל אברך שמחפש פרנסה קלה בונה יחידה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירה בירה;2410075:
יחידות בגודל של 35 מ"ר ומטה :( יש המוןןןןן!!!!

הבעיה היא כשמחפשים בגודל סביר ובמחיר סביר ;)

דרך אגב, אם מתאים לכם ללכת על דירה ישנה ושמורה,
ראיתי כמה דירות בגודל של 60-70 מ"ר במחיר של איזור ה3200 ואפילו פחות

בהצלחה!!!

איפה??? אני מחפשת בנרות :)
באיזה אזור? יש לך פרטים?

אשמח לשמוע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צפריר;2410201:
איפה??? אני מחפשת בנרות :)
באיזה אזור? יש לך פרטים?

אשמח לשמוע.

כשחיפשתי - נרשמתי ל"ישא ברכה"
ובהחלט היה מה לראות
היה בכל האזורים של בני ברק
בעיקר בגבולות העיר ולא במרכז - אבל גם שם היה קצת

אני מאמינה שהמלאי השתנה מאז שחיפשתי - לפני 5 חודשים
אבל היה לנו כמות נכבדה של דירות להסתכל - ככה שאני מאמינה שגם היום יש דירות כאלו

רק שימו לב - שזה לא יחידות חמודות ומשופצות - אלא דירה ישנה

• הוסף לסימניות
בלוחות העיתונים ובישא ברכה יש בלי סוף יח"ד בכל אזורי העיר
בדרך כלל בקומה 3+ שעם כל הכבוד לזוצי"ם מוטב שיטפסו קצת בכדי למנוע את חריגות המקל אחרי החתונה...
לרוב תאלצו להתפשר על חסרון נוסף - כיריים חשמליות / חוסר במקומות אחסון / מקלחון ולא אמבטיה / דוד חשמלי / ועוד
הבעיה שהמשכירים נוטים להפריז בשטח הטריטואלי ומרשים לעצמם לכתוב 35 40 מטר על דירות שאין סיכוי שזה הוא הגודל שלהם והשוכרים האומללים נסחבים מדירה לדירה רק כדי לגלות שגם היא דירת סלח לי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פנס בערפל;2410179:
בס"ד.

הכל תלוי בנו.
אם נבחר לצאת מחשכת הערים הצפופות והמחניקות שלנו, חסרות התקווה, עמוסות היח"ד היקרות להחריד ובעלות התשתיות הישנות, המוזנחות, המתפוררות. אם נלמד להתאגד בגרעין קשה של 20-40 משפחות, לצאת לעיר 'חילונית' ולבוא לגור שם, בעיר נקיה ויפה שגם מנוהלת נכון- הכל יהיה טוב יותר.

בסך הכל צריך להבין שאם אנחנו מגיעים לעיר חדשה ומכבדים את תושבי המקום, מסבירים להם פנים, משדרים להם שאין לנו שום מטרה לכבוש להם את העיר, לא מתנשאים עליהם, שומרים על הניקיון של המרחב הציבורי סביבנו- יאהבו אותנו. יכבדו אותנו. יתונ לנו בכיף שטחי ציבור למוסדות. (נכון, לא ביום אחד!)

מעדיף לגור בעיר חשוכה, צפופה ומחניקה כמו בני ברק שלנו, שמעוטרת באלפי מקומות תורה, שמתכבדת באלפי תלמידי חכמים בעלי שיבה ובני תשחורת, שנהרות של אברכים שוטפים את רחובותיה בשעה 1:00 בצהריים, שילדיי רואים בה דמויות הוד שאין באף מקום אחר, שזכות גדולי ישראל שליט"א החיים בה חופפת עליה מלמעלה, ששבת בה היא שבת קדושה וטהורה, שאין בה שום פרסומות שחץ, שבחנות המכולת אין עיתונים מקולקלים ומזויעים, מאשר -
לגור בעיר מרווחת ומאווררת, ששטופה בריבואות נורות ניאון של מקומות בילוי והפקרות, שלילדים אסור לרדת לשחק למטה, וגם באותה הקומה צריך לעקוב באלפי עיניים, שכלבים עזים מסתובבים חופשי ברחובותיה, שמראות זוועה ופריצות מחרידים הם דבר שבשיגרה, ועוד ועוד שלא אפרט משום הרחק מן הכיעור!!!
כתבתי כי הביטויים חשוכה צפופה ומחניקה ממש ממש לא הולמים את עירנו האהובה!
עם כל החסרונות שבה עדיין לפחות מחצית מתושביה לא היו ממירים אותה בשום מקום אחר!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פנס בערפל;2410179:
בס"ד.

הכל תלוי בנו.

נכתב ע"י תותח שיווקי;2410448:
מעדיף לגור בעיר חשוכה, צפופה ומחניקה כמו בני ברק שלנו, שמעוטרת באלפי מקומות תורה, שמתכבדת באלפי תלמידי חכמים בעלי שיבה ובני תשחורת, שנהרות של אברכים שוטפים את רחובותיה בשעה 1:00 בצהריים, שילדיי רואים בה דמויות הוד שאין באף מקום אחר, שזכות גדולי ישראל שליט"א החיים בה חופפת עליה מלמעלה, ששבת בה היא שבת קדושה וטהורה, שאין בה שום פרסומות שחץ, שבחנות המכולת אין עיתונים מקולקלים ומזויעים, מאשר -
לגור בעיר מרווחת ומאווררת, ששטופה בריבואות נורות ניאון של מקומות בילוי והפקרות, שלילדים אסור לרדת לשחק למטה, וגם באותה הקומה צריך לעקוב באלפי עיניים, שכלבים עזים מסתובבים חופשי ברחובותיה, שמראות זוועה ופריצות מחרידים הם דבר שבשיגרה, ועוד ועוד שלא אפרט משום הרחק מן הכיעור!!!
כתבתי כי הביטויים חשוכה צפופה ומחניקה ממש ממש לא הולמים את עירנו האהובה!
עם כל החסרונות שבה עדיין לפחות מחצית מתושביה לא היו ממירים אותה בשום מקום אחר!

ישנה חלופה שלישית שלוקחת את רשימת היתרונות משני הצדדים, קבלו את הערים החרדיות האחרות - מודיעין עילית, בית שמש וביתר בהם ישנם יח"ד מרווחות במחירים של פחות מ3000 ש"ח

• הוסף לסימניות
מקפיצה,
כי המצב לא השתנה יותר מידי.....
אם יש למישהו רעיון, אשמח לשמוע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה