אין כמו לצייר בעיפרון...

• פותח הנושא sth
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
האדמו"ר מגור שליט"א.
הארות והערות יתקבלו בברכה!:)

קבצים מצורפים

• לפרוג.jpg
    2.8 MB · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
נו.. אפילו ביקורת אין לכם?

• הוסף לסימניות
ממש! אבל ממש! לא מתחיל להיות דומה.
הפה...האף...העיניים.
ראית פעם את הרבה מגור? מציירת לפי תמונה?
חבל מאד.
בכלל, אני חושבת שצריך קצת אומץ לצייר דיוקן של אדמור. איך אפשר לראות בציור קדושה של צדיק? אותה צריך לראות במוחש......!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דירה מושלמת;1787787:
הפה...האף...העיניים.
חבל מאד.
בכלל, אני חושבת שצריך קצת אומץ לצייר דיוקן של אדמור. איך אפשר לראות בציור קדושה של צדיק? אותה צריך לראות במוחש......!!!

למה לייאש ככה? אפשר עם עידוד לתת ביקורת בונה , את לא היית רוצה שיבקרו כך את עבודותייך.

• הוסף לסימניות
מתנצלת.
ממש לא כדי לפגוע. זו לא עבודה רגילה. ברור שמבחינת ציור יש כאן השקעה של שעות מקצועיות.
רק לפי הסתכלותי על ציור אדמור-זה לא תואם מציאות
זה הכל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דירה מושלמת;1787787:
הפה...האף...העיניים.
חבל מאד.

נסחפת....
נתחיל מהסוף: את באמת חושבת שזה כל כך נורא לצייר דמות של צדיק? ולצלם? בצילום הקדושה נשארת?
ובקשר לדמיון... אשמח להערות ממוקדות יותר, אחד הסיבות שהעליתי את הציור זה כדי לקבל ביקורת. אבל "בונה"- אם אפשר:)
הציור צויר לפי תמונה, ולשאלתך אם ראיתי אי פעם את האדמו"ר, אז התשובה היא כן, ויותר מפעם אחת, אבל בציור לא הסתמכתי על הזיכרון שלי אלא על התמונה בלבד.
ועוד משהו- את הציור ראו כמה אנשים שראו את האדמו"ר פעמים רבות מאוד, היו ביקורות,
אבל אף אחד לא אמר שזה ממש ממש ממש ממש לא דומה. (אולי לא רצו לפגוע בי;))

• הוסף לסימניות
אולי תעלי את התמונה גם
אפשר לזהות שהתכוונת לצייר את האדמור מגור. זה יפה אך בהחלט יש תיקונים.
העיניים - קרובות מידי.לדעתי.
גם הפנים לא כל כך צרות, אם אני לא טועה.

עבדת יפה על איזור הלחיים והפה.אך כאמור יש לך עוד קצת עבודה.

הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
מסכימה. למי שמכיר - זה לא הוא. אבל רואים את מי התכוונת לצייר...
אינלי כח לצרף קישור, רק תעשו טובה - שהאשכול הזה לא יצא דומה לאשכול אחר שראיתי כאן של נסיון לצייר את האדמו"ר מגור.
דיונים על מבנה האוזן, ואם האף כן נראה ככה או לא נראה ככה והוא יותר שפיצי -גרמו לי לבחילה. לא מתאים.
טוב?:eek:
דרך אגב, את יכולה לעשות חיפוש באתר ותראי מה העירו שם, גם שם לא יצא כ"כ דומה...וההערות תרמו.
ולענינינו- העיניים דומות ממש, הן רק באמת קצת מידי קרובות. מה שמרחיק את הדמיון כאן הוא החלק של השפתיים שלא מזכיר.אני מכסה את הפה-וזה נראה מצוין!
ומשו בשטריימל -עפעס- לא עומד טוב. שטריימל עומד בדר"כ יישר על הראש, לא מתעגל ככה לאחור כמו ברט...
ההצללה מדהימה, והשאר - מצוין!
תצליחי.

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד את העבודה באיזור הפאות והעיניים... יש שם הרבה התבוננות!

לדעתי אם תשחקי יותר עם האור והצל ופחות עם קווי מתאר- התוצאה תהיה יותר מדויקת. בשלב התחלתי- תבחרי תמונות שהאור והצל מודגשים מאוד. הייתי ממליצה על תמונות מונוכרומיות- (שחור לבן יתאים), כך שהטונים יותר ברורים ויהיה לך קל יותר כשאת מציירת בעיפרון בצבע אחד.

ואל תפחדי מביקורת. הרבה פעמים זה דברים שבתוך תוכנו אנחנו יודעים רק מדחיקים... והביקורת מציפה את זה. זה לא תמיד נעים, אבל חלק מתהליך ההתבגרות (וההתבססות) של כל בעל מקצוע.

בהצלחה רבה, ותמשיכי ליצור ולהעלות עוד עבודות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sth;1787343:
האדמו"ר מגור שליט"א.
הארות והערות יתקבלו בברכה!:)

עבודה מדהימה ונהדרת

ואל תתייחסו לביקורת לא עניינית

בקטנה את העין הימנית קצת לעגל (גם אם זה אולי לא מדויק כמו במקור זה לא נראה טוב בציור) את ה'פייעס' קצת להרחיב.
הספודיק לא נראה טוב כמובן, אולי כדאי להחשיך לגמרי את כל המסביב ושיראו רק את הפנים, זה יכול להיות אומנותי יותר.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אזמרה;1788043:
אהבתי מאוד את העבודה באיזור הפאות והעיניים... יש שם הרבה התבוננות!

לדעתי אם תשחקי יותר עם האור והצל ופחות עם קווי מתאר- התוצאה תהיה יותר מדויקת. בשלב התחלתי- תבחרי תמונות שהאור והצל מודגשים מאוד. הייתי ממליצה על תמונות מונוכרומיות- (שחור לבן יתאים), כך שהטונים יותר ברורים ויהיה לך קל יותר כשאת מציירת בעיפרון בצבע אחד.

ואל תפחדי מביקורת. הרבה פעמים זה דברים שבתוך תוכנו אנחנו יודעים רק מדחיקים... והביקורת מציפה את זה. זה לא תמיד נעים, אבל חלק מתהליך ההתבגרות (וההתבססות) של כל בעל מקצוע.

בהצלחה רבה, ותמשיכי ליצור ולהעלות עוד עבודות!
אני לא מפחדת מביקורת, ובפרט בציור הזה שגם לדעתי זקוק לשיפור, אבל לא הצלחתי לשים את האצבע במה בדיוק. (אם כי אהבתי את התוצאה אפילו :))
ו-תודה על האמפטיה.... ;)

• הוסף לסימניות
אני לא מכירה את האדמור מגור, אבל מיד זיהיתי שזה הוא, אפילו לא הייתי צריכה להסתכל מה כתבת.
אהבתי את הסגנון - קצת קלאסי וקצת מיוחד

• הוסף לסימניות
אני לא מכירה את האדמו"ר מגור ולכן אני לא יכולה להגיד לך אם יצא דומה או לא או מה אפשר לתקן
אבל בציור דיוקן ובעיקר של אדמו"ר מאוד קשה לדייק ומה שקורה שאנשים שהם לא מהחסידות שמכירים את האדמו"ר המצויר רק מתמונות וכדו' לפעמים יתלהבו ויגידו מדויק וכשתראי לחסידים של האדמו"ר המצויר הם יראו שזה לא בדיוק כי הם מכירים את האדמו"ר יותר טוב מהראשונים

• הוסף לסימניות
לדעתי ממש יפה, וישר זהיתי במי מדובר.
יש מושג שציור דיוקן אינו צמוד במאה אחוז למקור, ומוסיף פרשנות משלו לדמות, וזה מה שמייחד את הציור מסתם תמונה.
רק שציור בכללותו זועק קצת אוויר, אני לא יודעת מה את כבר יכולה לעשות עכשיו, אבל הייתי מציעה להבא לצייר את הדמות בכלליות קטנה בהרבה ולהשאיר קצת מרחב אווירי -שוליים בלעז- כדי שהתמונה תנשום קצת. טו מאצ' עם הקלואז אפ.
המון הצלחה בהמשך!

• הוסף לסימניות
לדעתי ציור יפה מאוד.
יש אי אלו אי דיוקים קלים במבנה של תווי הפנים.
לא חושב שיש בעיה לזהות את האדמו"ר מגור בתמונה, לא צריך לכתוב שזה הוא.
(יוצא לי לראות אותו לא מעט.)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית כוכב;1788392:
לדעתי ממש יפה, וישר זהיתי במי מדובר.
יש מושג שציור דיוקן אינו צמוד במאה אחוז למקור, ומוסיף פרשנות משלו לדמות, וזה מה שמייחד את הציור מסתם תמונה.
רק שציור בכללותו זועק קצת אוויר, אני לא יודעת מה את כבר יכולה לעשות עכשיו, אבל הייתי מציעה להבא לצייר את הדמות בכלליות קטנה בהרבה ולהשאיר קצת מרחב אווירי -שוליים בלעז- כדי שהתמונה תנשום קצת. טו מאצ' עם הקלואז אפ.
המון הצלחה בהמשך!
בקשר לאויר החסר... את ממש צודקת. כששמתי לב לזה, היה מאוחר מדי לשנות...
אולי נעשה משהו בפוטושופ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה