- הוסף לסימניות
כן אבל לשים מייבש כביסה בחוץ גם לא קורץ לי ):זה לא רק קור אלא גם לחות באוויר.
אין השוואה למהירות הייבוש של מייבש.
המוכר אמר לנו שיש אפשרות לשים מכסה אבל אני לא רגועה שזה יאטום לגמרי את הנוזלים..
מישהו התנסה עם מייבש כביסה במרפסת?
כן אבל לשים מייבש כביסה בחוץ גם לא קורץ לי ):זה לא רק קור אלא גם לחות באוויר.
אין השוואה למהירות הייבוש של מייבש.
צריך גם גגון וגם אחרי זה איטום לצדדים כמו פריזט לבן, זה מעולה, ושומר מפני רוחותגם אם הגגון משופע זה לא מהווה הגנה לכבסים מפני הגשם (מנסיון רב שנים) - חבל שתשקיעו ותתאכזבו.
יש גזיבו בכל מיני גדלים. לי יש מטר וחצי בערך.יש מוצר הנקרא גזיבו.
פתיחה מהירה.
זה מגיע בגודל 3*3
מעט גדול למרפסת של יח"ד
כזה:
צפה בקובץ המצורף 1827487
המחיר כאן הוא מאוד זול, מאיזה חנות זה?יש גם ב45 למ"ר,
בסנטף יש אפשרות יותר לאור, כתבת שאתם רוצים גם שמש.
טבלת מחירים לכל סוגי הסנטף
סוג וגוון סוג הסנטף גוון רוחב הלוח העברת אור מחיר BH זהב BH פלרם ![]()
105 20% 110 BH סולר אולמפיק BH פלרם ![]()
105 25% 110 BH סולר קונטרול BH פלרם ![]()
105 20% 110 BH סולר אייס BH פלרם ![]()
105 25% 100 BH אפור בהיר BH פלרם ![]()
105 60% 100 BH ברונזה BH פלרם ![]()
105 33% 100 BH שקוף BH פלרם ![]()
105 87% 100 כחול אטום מלבני פלרם ![]()
125 48 ירק אטום מלבני פלרם ![]()
125 48 חלבי מלבני פלרם ![]()
125 45 כחול שקוף מלבני פלרם ![]()
125 45 סנטף שקוף מלבני פלרם ![]()
125 45 סולרגראי מלבני ![]()
125 45
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים