בקשה אין להשיג מחשבים! הקורונה חיסלה את כל המדפים.

• הוסף לסימניות
אני זקוקה למחשב נייד, מבירורים שערכתי בחנויות נאמר לי שיש מחסור חמור במחשבים זולים.
האם יש מי שמכיר מחשב נייד טוב לרכישה דרך הרשת? (מיועד בעיקר לשימושי 'אופיס')

• הוסף לסימניות
נכון, מחשבים שעולים כיום 2000, לפני שנה עלו 1300.
ומיותר לציין שהם מחשבים מהשורה התחתונה ביותר
אם יש לכם מי שיביא מחו''ל אז אמזון הפיתרון כרגע

• הוסף לסימניות
אין בגרופון?

• הוסף לסימניות
גם במחשבים יש מחסור ??
אני לאחרונה הזמנתי אורגן מחנות בארץ שכל המלאי שהיה לו - נגמר בגלל הקורונה ויש יותר ביקוש מאשר הציע
וכעת אני מחכה שזה יגיע מחו"ל האספקה החדשה

• הוסף לסימניות
אני זקוקה למחשב נייד, מבירורים שערכתי בחנויות נאמר לי שיש מחסור חמור במחשבים זולים.
האם יש מי שמכיר מחשב נייד טוב לרכישה דרך הרשת? (מיועד בעיקר לשימושי 'אופיס')
נסו דרך טכנאי מחשבים פרטיים. לפעמים יש להם מציאות.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לדוגמא
רק שימו לב
מסך פיצי 11.6
מעבד סלרון
וזיכרון 4 גיגה
וגם אין לו SSD

• הוסף לסימניות
הייתי צריך מחשב נייד
נכנסתי לכמה אתרים ובחרתי מחשב, אף שלמתי עליו
וכל אתר התקשר אחרי כמה ימים ואמר שהמחשב שאני רוצה חסר במלאי והממוחה שלהם יצור איתי קשר להמתיץ לי על מחשב שמתאים לי, בקיצור, את המחשב שרציתי לא השגתי בשום אופן.
התפשרתי על מחשב מסוג אחר שגם אותו בקושי השגתי.
כל החברות אמרו שבגלל הקורונה אין יבוא מחשבים לישראל

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני בכל אופן צריך נייד של אסוס דווקא
אם יש לך משהו יותר טוב להציע לי
אודה לך מאוד
סביב שכבת המחיר הזו? אין להשיג , רק יד שניה (אם אתה רוצה יש לי משהו)

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה