בקשה אין להשיג מחשבים! הקורונה חיסלה את כל המדפים.

• הוסף לסימניות
סתם לידיעת כולם-
אני גרה בדרום וכאן לא כ"כ מורגש המחסור
(החנויות לא קונות מלאי כל חודש, אלא מחזיקות מלאי שיספיק להם לתקופה)
גיסתי מבני ברק הייתה חייבת מחשב ולא מצאה
קנינו לה בחנות בדרום ב-2,000 ש"ח פחות (!)
מהמחיר במרכז

• הוסף לסימניות
כדאי מינימום I5,
כי I3 רשמית תומך אבל איטי באופן מחריד.
כמובן שיש עוד פרמטרים כמו דיסק SSD, וזיכרון RAM
אני עם מעבד I3 לכאלו דברים ועובד מצוין
ביררתי לאחרונה על מחשב ואמרו לי שגם את זה לא חייבים והמחשב יעבוד מצוין ומהר

• הוסף לסימניות
אני רואה שרוב המחשבים באים בנפח של 65 ג'יגה.
בעבר קניתי מחשב שהכיל 500 ג'יגה.
מישהו יודע על השינוי הזה?

• הוסף לסימניות
תביא דוגמא ונראה
יש היום הרבה זולים לשימושים קלים גם עם 32 גב והסיבה לזה היא ששמים שם SSD שהוא יקר יותר
פעם היו אלה כוננים מסוג HDD שהיו איטיים יותר אבל יותר זולים
ויש כאלה חזקים מאוד שהראם שלהם לבד הוא 64 GB

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תביא דוגמא ונראה
יש היום הרבה זולים לשימושים קלים גם עם 32 גב והסיבה לזה היא ששמים שם SSD שהוא יקר יותר
פעם היו אלה כוננים מסוג HDD שהיו איטיים יותר אבל יותר זולים
ויש כאלה חזקים מאוד שהראם שלהם לבד הוא 64 GB
אדרבה. דיווחתי שלא נמצא בנפחים רחבים יותר כמו של 500 ג'יגה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה