אין לי איך לצייר!!! *משתמשת בקלמר של נערת תיכון* (כולל סרטון)

• הוסף לסימניות
טה-טה-דהההההה
שמחה לבשר על שובו של הקלמר האבוד!
תודה לכל המעודדים, חזרתי לשפיותי :rolleyes:

(זה קישור. תלחצו. סרטון.)
וגם, מנסה להתחיל פרויקט של ציור ידני אחד לפחות בכל יום, אז אם אתם רוצים לראות סרטונים של תהליכי ציור- כמו זה- תעקבו (כי אני לא רוצה לפתוח אשכולות כל פעם בשביל זה. גם ככה אני מפוצצת אתכם בספאם, כן.) ממליצה ללחוץ 'עקוב אחר המשתמש' כדי שתקבלו התרעה אוטומטית בכל פעם שאני מעלה.
ערב טוב!

• הוסף לסימניות
תודה על השיתוף!!
אגב, יש לך כתיבה מעניינת - כך שלא דלגתי על ההקדמה אלא פשוט קראתי אותה....;)

• הוסף לסימניות
ואא-או!
את זה אני מתכוננת לעשות!..
תמיד בלעתי את הסוג הזה באלם
וההדרכה שלך היא אחת המתנות, תודה!!!

איזה עטים זה האינק כאן? ובקודמים?
זה הפיגמה הנזכר?
בינתיים הלכתי וקניתי ראש מכחול כזה של פבר קסטל
(אני רצינית, חייבת לנסות)

• הוסף לסימניות
ואא-או!
את זה אני מתכוננת לעשות!..
תמיד בלעתי את הסוג הזה באלם
וההדרכה שלך היא אחת המתנות, תודה!!!

איזה עטים זה האינק כאן? ובקודמים?
זה הפיגמה הנזכר?
בינתיים הלכתי וקניתי ראש מכחול כזה של פבר קסטל
(אני רצינית, חייבת לנסות)
בקודמים זה היה עט רגיל, פשוט מחנות של הכל בשקל כנראה. (לפי איך שהוא נראה)
ועכשיו זה כל מיני פיין- ליינרים (עטי אינק) בכמה עוביים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה