אין לי אפשרות של מצב שינה במחשב

• הוסף לסימניות
התקנתי ווינדוס 10 פרו עם רישיון ואין לי אפשרות של מצב שינה מה עלי לעשות כדי לסדר את זה
המחשב הוא נייד של חברת לנובו

• הוסף לסימניות
תלחצי במקלדת על המקש שפותח את ההתחל ובו זמנית על מקש האות r
בתיבה שנפתחה תכתבי control
ואישור
יפתח לוח הבקרה, לחצי על מערכת ואבטחה, ואז לחצי על אפשרויות צריכת חשמל (לפעמים זה מופיע ישר)
בצעי אחת מהפעולות הבאות:
אם את משתמשת במחשב שולחני, בטאבלט או במחשב נישא, בחרי באפשרות בחרי מה עושים לחצני ההפעלה. לצד 'בעת לחיצה על לחצן ההפעלה', בחרי שינה, ולאחר מכן בחרי שמור שינויים.
אם את משתמשת במחשב נישא, בחרי באפשרות בחרי מה קורה בעת סגירת המכסה. לצד 'בעת סגירת המכסה', בחרי שינה, ואז בחרי שמור שינויים.

הועתק מאתר מיקרוסופט

• הוסף לסימניות
כשלוחצים על כיבוי
אין אפשרות של שינה בכלל
אלא רק הפעלה מחדש או כבוי

• הוסף לסימניות
התקנתי ווינדוס 10 פרו עם רישיון ואין לי אפשרות של מצב שינה מה עלי לעשות כדי לסדר את זה
המחשב הוא נייד של חברת לנובו

עדכוני וינדוס.
אח"כ כיבוי והפעלה.
לבדוק שוב עדכונים וחוזר חלילה אחרי כיבוי והפעלה עד שהוא כותב שכבר אין.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
עדכנתי ועדיין הבעיה ממשיכה נראה לי שהמחשב מופעל במצב בטוח וזה כנראה הסיבה לכך השאלה האם אני צודק וא"כ איך אני משנה את זה

• הוסף לסימניות
עדכנתי ועדיין הבעיה ממשיכה נראה לי שהמחשב מופעל במצב בטוח וזה כנראה הסיבה לכך השאלה האם אני צודק וא"כ איך אני משנה את זה

התצוגה מוזרה גדולה כזו?
לא נראה לי שאתם עליו בכל אופן תוכלו לבדוק פה
,תרשמו בהפעלה msconfig ותראו שמה שמסומן באדום אין בו V
אם יש אז להסיר ולהפעיל מחדש
upload_2018-2-7_23-12-13.png

• הוסף לסימניות
מצב שינה לא פעיל כאשר מנהל תצרוכת חשמל לא מותקן כראוי, אם יש לך מחשב מותג תורידי Power Management driver לחלונות 10 וזה יפתור לך את הבעיה, אם לא אז מהאתר של יצרן הלוח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה