כללי אין לי באינדיזיין ב"הדפסה" להדפיס ל pdf

• הוסף לסימניות
אינדי' cs5 אין לי את האפשרות ב"הדפס" להדפיס לpdf רק ב"ייצוא" יש למישהו מושג איך אני יכול להוסיף את האפשרות הזו, זה דחוף לי ממש.

תודה!

• הוסף לסימניות
ועוד בעיה שיש לי ברשותכם, אין לי אפשרות לקבוע איכות של pdf אלא זה נשמר כאיכות של ברירת מחדל, אני זוכר שבcs4 היה לי אפשרות להגדיר "איכות גבוהה" או הגדרות נוספות

• הוסף לסימניות
תתקין מדפסת PDF.
הכי טובה PDF CREATOR.

• הוסף לסימניות
תודה יש לך את התוכנה?

נכתב ע"י natittt;474562:
תתקין מדפסת PDF.
הכי טובה PDF CREATOR.

מאיפה ניתן להוריד? חיפשתי ומצאתי משהו אבל זה יוצ<qtlend></qtlend>א מוזר..

<qtlbar id="qtlbar" dir="ltr" style="display: inline; text-align: left; line-height: 100%; padding: 0pt; background-color: rgb(236, 236, 236); -moz-border-radius: 3px 3px 3px 3px; cursor: move; z-index: 999; left: 173px; top: 87px; opacity: 0.9;">
copy.png
trans.png
<iframe id="qtlframe" src="" style="display: none; border: 1px solid rgb(236, 236, 236); background-color: white;"></iframe></qtlbar>

• הוסף לסימניות
ומי אמר שבהדפסה זה ייצא יותר טוב?
אם הפונט בעייתי גם בהדפסה ל PDF זה אמור לעשות בעיות.
תעלה PDF

• הוסף לסימניות
שלחתי למישהו שיש לו &quot;הדפסה&quot;

נכתב ע"י אברהם;474624:
ומי אמר שבהדפסה זה ייצא יותר טוב?
אם הפונט בעייתי גם בהדפסה ל PDF זה אמור לעשות בעיות.
תעלה PDF

וזה אכן יוצא תקין שם, בכל אופן הסתדרתי בסוף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה