התייעצות אין לי כח לשפשף את הרצפה לאחר השיפוץ

• הוסף לסימניות
אנחנו אחרי הדבקה של קרמיקה דמוי פרקט.
נשארו הרבה שאריות של רובה, דבק וכו'
האם יש חומר שמוריד את השאריות האלו
ונותן לרצפה את הפיניש הנקי בלי לשפשף מרצפת מרצפת (ופנלים)??
תודה רבה

• הוסף לסימניות
תכלס כל חומר שיהיה בסוף כדי שהכל יצא צריך לשפשף - קשה לכם?! בשביל זה יש עוזרת בית ! רעיון ישן אבל מצוין
גם למי שלא משתמש באופן קבע מותר להביא בשביל עבודות מהסוג הזה!!!
ואגב תתחדשו.....

• הוסף לסימניות
אהה... העוזרת כבר היתה ונשארו שאריות גם אחריה...
בטרמפנטין אפשר להשתמש בלי חשש? זה לא אמור לפגוע בריצוף?

• הוסף לסימניות
בטמבורים יש חומר לקירצוף רצפות לאחר בניה. לא זוכרת את שמו.
מאמינה שיתאים גם לקרמיקות.

• הוסף לסימניות
השאלה שלי לא היתה על השפשוף למרות שזה מה שכתוב בנושא
השאלה היתה באיזה חומר-ספוג הפלא לא כ"כ הוריד

• הוסף לסימניות
רק אל תנסי עם חומצת מלח.. זה חומר מאד אגרסיבי, אבל הוא מסיר גם את השכבה שמצפה על הקרמיקה ודוחה לכלוך.
אני השתמשתי ולדעתי זה קצת פגע בריצוף.
סנו 0 או חיקויים מכילים אחוז מסוים של החומצה , אז אפשר עם זה בעדינות.

והכי טוב - לשפשף עם כרית יפנית וספוג הפלא כל פעם עוד קצת, נניח בכל שטיפה להתמקד בחדר אחד.
רוב הלכלוכים יורדים בסוף אחרי שפשוף ממש מסיבי והרבה שטיפות.
אחרי 4 שנים אני יכולה לומר שלא נשאר כלום ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה