אין לי מה להגיד,

• הוסף לסימניות
אה כן נזכרתי... ערב טוב.

• הוסף לסימניות
הכל בסדר?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תתחילו להתרגל..
זה פורום של אומנים, קורים כאן דברים מוזרים, וזה בסדר! לכל אמן יש את הרגע הזה שלו...

• הוסף לסימניות
:eek:?

• הוסף לסימניות
לדעתי זה נפתחי כאשכול במקום תגובה באישי...
הגיוני דווקא!! לי ספציפית קשה עוד להתרגל לעיצוב החדש.
אז טעיות מהנ"ל כשאתה לא רגיל--- הגיוניות חבר'ה.
תיכף ילקב יסביר מה קרה;)

• הוסף לסימניות
אהה...:confused:
תנו לי להתפרע קצת!! ילקב הוא למעשה סוכן של פאפ"סי!!
הוא קבע עם המפעיל שלו צופן מיוחד שיתריע במקרה של חשיפה.
אנליסט אמריקאי גילה באמצעות מעקב עיקש אחר כל אות אלקטרוני שילקב הפיץ, ניתוח של הציורים והרגלי השינה של מיודענו-
שהבנאדם הצנוע והמוכשר: א. אוהב במבה. ב. ממעט בדיבור. ג. ישן עם פוך גם בקיץ. ד. סוכן ס-מ-ו-י (עכשיו כבר לא) של סוכנות הביון הרוסית המרושעתת!
ילקב היקר התגלה ונתפס!! עורו נא אחים!!

לילה טוב:p

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורהלאה;n4958591:
אהה...:confused:
תנו לי להתפרע קצת!! ילקב הוא למעשה סוכן של פאפ"סי!!
הוא קבע עם המפעיל שלו צופן מיוחד שיתריע במקרה של חשיפה.
אנליסט אמריקאי גילה באמצעות מעקב עיקש אחר כל אות אלקטרוני שילקב הפיץ, ניתוח של הציורים והרגלי השינה של מיודענו-
שהבנאדם הצנוע והמוכשר: א. אוהב במבה. ב. ממעט בדיבור. ג. ישן עם פוך גם בקיץ. ד. סוכן ס-מ-ו-י (עכשיו כבר לא) של סוכנות הביון הרוסית המרושעתת!
ילקב היקר התגלה ונתפס!! עורו נא אחים!!

לילה טוב:p

צחקתי כהוגן!
דמיון מפותח! ציירי גם קומיקס על זה, בסגנון ג'קי:p

• הוסף לסימניות
אז ילקב אתה הוא בעצם ג'קי ירחי ? (מחילה שאני עוד לא מכיר)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אורי לוי;n4959930:
אז ילקב אתה הוא בעצם ג'קי ירחי ? (מחילה שאני עוד לא מכיר)

אוקיי כן, מבט קצר בגוגל תמונות גילה לי שאתה הוא בעליל (אי אפשר לטעות בציורים)
חידה נפתרה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אורי לוי;n4959933:
אוקיי כן, מבט קצר בגוגל תמונות גילה לי שאתה הוא בעליל (אי אפשר לטעות בציורים)
חידה נפתרה

לא ידעתי שזאת חידה. מהיום הראשון שנרשמתי, ידעו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ילקב;n4960349:
לא ידעתי שזאת חידה. מהיום הראשון שנרשמתי, ידעו.

אה יפה, אני לא
אבל כן ידעתי שאני אורי לוי למשל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אורי לוי;n4960726:
אה יפה, אני לא
אבל כן ידעתי שאני אורי לוי למשל

:))) לא רע בכלל אורי. אני לדוגמה, לא לגמרי סגור על זה שאני רון סגלוביץ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רון סגלוביץ;n4962432:
:))) לא רע בכלל אורי. אני לדוגמה, לא לגמרי סגור על זה שאני רון סגלוביץ.

מובן לחלוטין, כי באמת מקננת עמוק בתוכך התחושה ש...
אתה בעצם בחינת אלוקות גמורה, אין-סוף מוחלט מעבר לכל הגדרה או תפיסה שאי פעם תהיה בכל דרגת התפתחות בעתיד האין סופי אפילו
ושירדת אין קץ מדרגות עד כדי להופיע בזמן ומקום ואישיות ספציפיים כדי לכלול גם אותם באין סוף ההופעות שלך.

אבל אל תגלה לאף אחד בינתיים...;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אורי לוי;n4962486:
מובן לחלוטין, כי באמת מקננת עמוק בתוכך התחושה ש...
אתה בעצם בחינת אלוקות גמורה, אין-סוף מוחלט מעבר לכל הגדרה או תפיסה שאי פעם תהיה בכל דרגת התפתחות בעתיד האין סופי אפילו
ושירדת אין קץ מדרגות עד כדי להופיע בזמן ומקום ואישיות ספציפיים כדי לכלול גם אותם באין סוף ההופעות שלך.

אבל אל תגלה לאף אחד בינתיים...;)

לא בדיוק איך שהייתי מנסח את זה. אבל גם טוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה