אין לי מנהל התקנים במחשב!

• הוסף לסימניות
מחשב חדש, אני עושה חיפוש בשורת ההתחלה,
גם באנגלית וגם בעברית Driver Manager
ולא מוצאת כזה דבר!
נייד.

• הוסף לסימניות
תפעילו משורת ההפעלה (מקש ווינדוס + R) את: devmgmt.msc

או לחילופין, דרך קיצור המקשים ווינדוס X > ושם לבחור במנהל ההתקנים.

• הוסף לסימניות
הגעתי אליו בדרך חתחתים,
אבל אני רוצה לשנות את הגדרות העכבר בלוח המגע,
והוא לא נותן לי.

• הוסף לסימניות
זה לא אמור להיות שם תגיעי לזה דרך הגדרות, אם אי אפשר שם את צריכה להתקין דרייברים

• הוסף לסימניות
סתם לידיעה בווינדוס 10 לחיצה ימנית על ההתחל יש שם בין היתר מנהל ההתקנים, הדרך הכי מהירה.

• הוסף לסימניות
סתם לידיעה בווינדוס 10 לחיצה ימנית על ההתחל יש שם בין היתר מנהל ההתקנים, הדרך הכי מהירה.
נכון.
הבעיה שלי היא עם הגלילה בעכבר של לוח המגע.
הוא לא נותן לי להיכנס חהגדרות הללו.
מה לעשות?

• הוסף לסימניות
הוא לא נותן לי לשלוט על מנהל ההתקן כדי להוסיף אופציה של גלגל עכבר.
(אפילו לא עם שתי אצבעות). סיוט.
1581336482547.png
1581336482547.png

• הוסף לסימניות
להתקין דרייברים
מה הדגם המדוייק של המחשב אולי נוכן לעזור לך עם קישור

• הוסף לסימניות
תודה.
ואז?
זה אמור לתת לי את האופציה?

• הוסף לסימניות
אני לא זוכר אם זה יתן שם את האופצייה אבל הגלילה וודאי תעבוד גם בלי להגדיר משהו

• הוסף לסימניות
הורדתי והתקנתי ועדין לא נותן לי אופציה לשנות.

• הוסף לסימניות
תעשי דרך הקישור למעלה לסריקה אוטומטית.
הווינדוס הוא 10 64ביט?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה