שיתוף אין לי רעיון לכותרת, אולי "פרח ג'ינג'י"?....

• הוסף לסימניות
ציירתי בתוכנת פרוקריאייט האהובה
שמעתי פעם טיפ חכם: אם אתם נמצאים ב'ארטבלוק' (חסם יצירתי זמני בלעז), תציירו מישהו שיש לו 'ארטבלוק' :)
אז יש לי בארכיון התיקייה כמה וכמה סקיצות של ילדים\ילדות מציירים\ות.
זה היה הזמן לבצע אחד מהם.. ולהשקיע בצבעים
אוהו כמה חשבתי על הצבעוניות..

IMG_1907.JPG

מצורף תהליך, הכולל התלבטויות צבע וגיור חמוד ומהיר לקראת הסוף, אחרי שהגעתי למסקנה שהוא נראה גדול משחשבתי.
לתהליך לחצו
כאן

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הייתי בטוח בהתחלה שעשיתם את ההצללה עם מולטיפליי. סחתיין על הצביעה!

• הוסף לסימניות
איזה יופי!!
נהניתי במיוחד!
יש אוירה מיוחדת בציור הזה!
צביעה מושלמת.

• הוסף לסימניות
ציור נהדר!
רואים שהשקעת בצבעים המון.
אווירה נהדרת!

• הוסף לסימניות
וואי החיבור של כל הצבעים בציור משרים אווירה רגועה ומיוחדת
ממש יפה!

• הוסף לסימניות
רעיון לכותרת
ג'ינג'ר...

• הוסף לסימניות
איור קסום!
הצביעה פשוט מדוייקת נעימה ומלאה רוך,
אוהבת את הטקסטורה מאוד, וגם את כל הפריטים הקטנים שמוסיפים המון בעיני...

חח מצחיק.. גם אני יכולה להסתבך ככה עם החתימה עם שמוצא חן בעיני :) (לקראת סוף התהליך)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
וואוו!
ממש אהבתי את הצבע והאווירה!
המשחק באור וצל, פשוט מהמם! קליל אבל יוצר אפקט משגע!
תמשיכי לשתף, האיורים שלך גורמים לי לפעור עיניים לזמן מה.....

• הוסף לסימניות
נראה כ"כ הרמוני! וה"גיריות" עסיסית ממש.
לצערי חסום לי התהליך [אתרוג]
יש דרך נוספת להנות מזה?

• הוסף לסימניות
נראה כ"כ הרמוני! וה"גיריות" עסיסית ממש.
לצערי חסום לי התהליך [אתרוג]
יש דרך נוספת להנות מזה?
לא מכירה את אתרוג
לאן שאתרוג פותח בד"כ תגידי לי ואעלה

• הוסף לסימניות
דרייב, גוגל דרייב, מג'יקוד........

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה