אין לי רקע וחייבת לאלתר...דחוף...

• הוסף לסימניות
אני יודעת שזה לא יהיה מושלם אבל....האם אפשר להשתמש ב"על-בד"בתור רקע??אני יודעת שאת העלבד אפשר לקנות בגליל של כמה מטרים.
מישהו ניסה פעם?
תודה על העזרה

• הוסף לסימניות
תקפלי אותו לפחות פעמים כדי שלא ישתקף- וכמובן להצמידו לקיר
מומלץ גם להרחיק את המצולמים מהרקע
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אפשרי לגמרי!
מצורפת תמונה לדוגמה
על בד 2 שכבות ואם אפשר 3 נראה לי זה יצא יותר טוב

סורי מכולם על הבלאגן של הבת שלי, זה היה נטו לנסות את הרקע ולא התייפיפנו לכבוד זה :)

קבצים מצורפים

• רקע טורקיז1.jpg
    KB 126 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
כן זה על בד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלו קיטי;1218656:
אפשרי לגמרי!
מצורפת תמונה לדוגמה
על בד 2 שכבות ואם אפשר 3 נראה לי זה יצא יותר טוב

סורי מכולם על הבלאגן של הבת שלי, זה היה נטו לנסות את הרקע ולא התייפיפנו לכבוד זה :)

תודה!!!יצא לך מקסים!!

• הוסף לסימניות
רק תיקון לשוני -
זה אלבד (כלומר לא בד) ולא על בד

חני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1218870:
רק תיקון לשוני -
זה אלבד (כלומר לא בד) ולא על בד

חני

:D תודה על התיקון-באמת לא הייתי בטוחה לגבי ה"על/אל"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה