אין לי שם מתאים....

• הוסף לסימניות
רעיונות לשם יתקבלו בברכה :):):)

קבצים מצורפים

• זקן 25.png
    KB 1,017.9 · צפיות: 39
  • הוסף לסימניות
אתה אלוףףף.... שאין דברים כאלה!!!

• הוסף לסימניות
"הדוד סם "ממש מתאים.אשמח אם תכתוב איזה שם אימצת לבסוף. אגב, השם צריך להיות אמריקאי?רוסי? מאיזו מדינה הדמות הזו?

• הוסף לסימניות
מוטי ההציור הזה מהמם!!!גם הציור עצמו וגם השימוש בסגולותיה של התוכנה.
עכ"פ השם שאני מציע הוא:הצד האפל של מוטי.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י racheligav;1440972:
"הדוד סם "ממש מתאים.אשמח אם תכתוב איזה שם אימצת לבסוף. אגב, השם צריך להיות אמריקאי?רוסי? מאיזו מדינה הדמות הזו?

לא הבנתי איך מתקשר לכאן הדוד סם?

• הוסף לסימניות
אולי גימטריה של השם שלך?

שמות עם גימטריה של מוטי הלר - אלטרס, אלסטר, דרמון, ולדימיר, כרמלי, לירין, לסרי, מירים, מירן, מרין, נמרוד, פינקס, פרידו, רודמן,

• הוסף לסימניות
הזקן מאספמיה
(כמו חלומות באספמיה)

• הוסף לסימניות
אלדין ומנורת הקסמים

זו אגדת ילדים שכך הייתי מדמינת את הנפשות הפועלות שם

• הוסף לסימניות
ווייטבירד! (Whitebeard)
ציור פצצתי! משום מה יש לי תחושה שכבר ראיתי את זה.. העלית כבר משהו דומה לא?..

• הוסף לסימניות
מתושלח
או: בא בימים

• הוסף לסימניות
מדהים!!
עם טיפ טיפה שינוי- הייתי אומרת אברהם אבינו שמפיץ אץ אור האמונה בתוך החושך..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ronitg;1441074:
מתושלח
או: בא בימים

התכוונתי בא בימים גם מלשון רבים של ים, למה שהוא נראה כמו איזה מגדלור באמצע הים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoyoBL;1441073:
ווייטבירד! (Whitebeard)
ציור פצצתי! משום מה יש לי תחושה שכבר ראיתי את זה.. העלית כבר משהו דומה לא?..

יש דומה שעשיתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בש;1441083:
מדהים!!
עם טיפ טיפה שינוי- הייתי אומרת אברהם אבינו שמפיץ אץ אור האמונה בתוך החושך..

בעתיד יהיה בע"ה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה