אין לי תאריך עברי לגלקסי יאנג שנת 2018

• הוסף לסימניות
יש לי סמסונג גלקסי יאנג הכשר, ומהשנה הנוכחית - 2018 מופיע לי תאריך לועזי בלבד ללא עברי בלוח שנה,
אשמח לדעת אם זה קיים בעוד טלפונים או שזה באג רק אצלי,
ואם כן איך טיפלו בזה?
תודה והמשך יום טוב!

• הוסף לסימניות
גם אצלי זה ככה.
אמרו לי שמהתחלה כך היו כל הפלאפונים, עם תאריך עברי רק עד שלב מסוים (למשך מספר שנים מסויים).
אני מכירה גם כאלו שנגמר להם כבר קודם...
אם יש פיתרון - זה יהיה יעיל, כי בינתיים אני מוסיפה ידנית...

• הוסף לסימניות
גם לי זה כך,
אשמח לשמוע אם יש פתרון .

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
גם אצלי :(

• הוסף לסימניות
וגם אצלי
לא חשבו שהפלאפון יחזיק מעמד עד 2018 :p

• הוסף לסימניות
נמצאת בסירה של כולכם
חשבתי שהפלאפון הזה יותר מענין

• הוסף לסימניות
מסתבר שבפניה משותפת ליבואן גלקסי בארץ הוא יצור עדכון ללוח השנה, וניתן יהיה לעשות את זה במוקד כל שהוא

• הוסף לסימניות
פלאפון כשר לא ניתן לעידכון...;)

• הוסף לסימניות
פה היה דיון סביב הענין
וסיכומו של דיון שזה לגמרי בלתי אפשרי
עיין שם ותרווה נחת :(

• הוסף לסימניות
גם אצלייייייייי!!!!!!!
שיהיה למישהו מידע חדש......שיעדכן.........!!!!!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה