אברהם הלוזי
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
או שמיני קיטשן גם יעשה את העבודה?
בעיקר בשביל אפיה, פשטידות קוגלים תפוא
נינג'ה גריל לא מתאים לאפייה/פשטידות/קוגליםאו שמיני קיטשן גם יעשה את העבודה?
לפני כל שימוש במכשיר שמים נייר אפייה ,מיני קיטשן:
מנסיון ניסיתי כמה חודשים זה נחמד אבל לא מספיק
נקנקיות או קציצות, בשר טחון וחזה דק
עוף פחות.
יותר חיממתי במימי קיטשן, בסוף עברנו לתנור.
באפיה הוא לא משהו.
לגבי נקיון אחרי בשרי הטינופת נוראה. ואין דרך לשטוף אותו כ"כ- מורכב בבשרי ושומן.
למשהו עם רוטב,הנייר אפיה מתרטב מהשומן והנוזלים של הבשר נקרע ונהיה בלאגן- לא הצלחתי תמיד מתלכלך לי
ניסית משהו עם רוטב על נייר אפיה?
דווקא אני מכינה בו קוגלים וזה מעולה.נינג'ה גריל לא מתאים לאפייה/פשטידות/קוגלים
הוא מתאים לגריל - עוף בשר 'על האש' דגים וכו'..
אז אני קיבלתי דעות אחרות - אבל אולי באמת מאנשים שפחות אופים מעיקרא...דווקא אני מכינה בו קוגלים וזה מעולה.
הדבר היחיד שלא הולך טוב זה מאפים, חלות, וחלק ממתכוני העוגות/עוגיות.
מאז שיש לי אותו (שנה וחצי) התנור בהרבה פחות עבודה, בשימוש בעיקר ללחמים.
מה היתרון שלו בקוגלדווקא אני מכינה בו קוגלים וזה מעולה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים