אין לך הרשאה לכתוב בפורום?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ניתן לשלוח תגובות באישי ל @מ"ם או ל @רותי רפפורט
התגובה תישקל ואם תימצא ראויה ומתאימה תפורסם בשמך.
יש לי מצב משונה: הצטרפתי לקהילה זה עתה (ותודה למנהלים), אני רשאי לכתוב תגובה (כפי שעיניכם רואות), אבל אני לא יכול לפתוח שרשור חדש... יש הסבר לתופעה המדאיגה?...

upload_2019-5-9_22-43-20.png

• הוסף לסימניות
@ישיר3 נקוט כללא -
כל בעיה בסגנון זה, יכולה להיפתר ע"י מחיקת עוגיות ו/או ריענון קשיח (היינו ctrl + F5).
(ומקומה בפורום מערכת האתר וכו').

ברוך בואך!
יישר כח. בכל אופן לא הועילו ריענון ומחיקת העוגיות. חשבתי אולי יש "שלבי קבלה" לפורום הזה, ולכן זה שייך לכאן. אשאל גם שם, תודה.

• הוסף לסימניות
אם תשימו לב, האפשרות הזו מופיעה תמיד. ולכולם, גם לחברי הפורום הוותיקים.
פרסום נושא חדש פשוט נמצא במקום אחר.
צריך לצאת מאשכול מסוים, ובחוץ, בצד שמאל למעלה יש אופציה של פרסום נושא חדש.

• הוסף לסימניות
אם תשימו לב, האפשרות הזו מופיעה תמיד. ולכולם, גם לחברי הפורום הוותיקים.
פרסום נושא חדש פשוט נמצא במקום אחר.
צריך לצאת מאשכול מסוים, ובחוץ, בצד שמאל למעלה יש אופציה של פרסום נושא חדש.
נכון, עכשיו גיליתי את זה... בלבל אותי זה שהאפשרות "להצטרפות לפורום" עדיין מופיעה. תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה