אין מספיק זיכרון ? :(

• הוסף לסימניות
מנסה ליצור כדור תלת מימדי באילוס' ומקבלת הודעה שאין די זיכרון לביצוע הפעולה. מה עושים? אני יודעת שאיפה שהוא אפשר לנתב את ניצול הזיכרון של המחשב לתכנות הרצויות לי, אבל איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
קודם תסגירי הכל גם את האינטרנט, ותנסי אז...

• הוסף לסימניות
הו. את זה כבר עשיתי דבר ראשון. וזו פעולה פשוטה. סה"כ כדור אחד קטן בתלת מימד על מסמך ריק!

• הוסף לסימניות
כל תוכנה או חלון במחשב יכולים להיות או בתצוגה מלאה על כל המסך, או בתצוגה מוקטנת,
תוודאי שהתוכנה אצלך פתוחה על כל המסך.

• הוסף לסימניות
מחשב שלי=>לחיצה ימינית=>מאפיינים=>מתקדם=>Performance serrings=> גם שם מתקדם=>והחלון השלישי לשנות למקסימום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי שאמר;1130993:
כל תוכנה או חלון במחשב יכולים להיות או בתצוגה מלאה על כל המסך, או בתצוגה מוקטנת,
תוודאי שהתוכנה אצלך פתוחה על כל המסך.

הי, צודק!!
מעניין למה זה ככה?

• הוסף לסימניות
בעצם, עכשיו ניסיתי שוב במסך מוקטן והצלחתי. אולי עבר על המחשב איזה באג קטן והוא התאושש מזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shiran a;1131004:
בעצם, עכשיו ניסיתי שוב במסך מוקטן והצלחתי. אולי עבר על המחשב איזה באג קטן והוא התאושש מזה?

יש מצב
עדיין זה קשור למה שכתבתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1130994:
מחשב שלי=>לחיצה ימינית=>מאפיינים=>מתקדם=>Performance serrings=> גם שם מתקדם=>והחלון השלישי לשנות למקסימום

האם הגעתי למקום הנכון? אני לא מוצאת מקסימום.... (או שבוינ' 8 יש לזה שם אחר?)

קבצים מצורפים

• מאפייני מערכת.png
    KB 35.5 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
כן, זה המקום.
תלחצי על 'שינוי'.

• הוסף לסימניות
הי, אני מחכה להמשך מאתמול :) תודה רבה על ההעזרה!!

• הוסף לסימניות
תנסי במקום לשחק עם הגודל להעביר את קובץ ההחלפה לD.
בC תכתבי 'ללא' ובD תכתבי 'מנוהל ע"י המערכת'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה