כללי אין מספיק זכרון

• הוסף לסימניות
אולי משהו יוכל לעזור,
אני עובדת על קובץ באילוסטרייטור והוא הופך לי את התצוגה לקווים שחורים ומעלה הודעה שאינו יכול להשלים את התצוגה מאחר ואין מספיק זכרון. אין לי אפשרות לעבוד בצורה של תצוגה כזו, יש למשהו פתרון?

• הוסף לסימניות
פשוט מאוד צריך לשנות את ההגדרות תצוגה

אני בXP אבל באותו דרך זה גם בווינדוס 7

מומלץ לעשות זאת, - זה גם מזרז את המחשב!!!!!!

אז לחצן ימיני על המחשב שלי

מאפיינים

מתקדם

הגדרות - ביצועים

ולהשאיר ויאים רק על

החלק קצוות של גופני מסמך

השתמש בסגנונות חזותיים

השתמש בצלליות עבור תוויות סמלים

ובמקביל עדיף גם להוריד את התוכנות שעובדות ברקע ע"י תוכנת סי קלינר,

אשמח אם תודיעו לי אם זה עזר, או שצריך עוד עזרה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Avshalom05;984511:
פשוט מאוד צריך לשנות את ההגדרות תצוגה

אני בXP אבל באותו דרך זה גם בווינדוס 7

מומלץ לעשות זאת, - זה גם מזרז את המחשב!!!!!!

אז לחצן ימיני על המחשב שלי

מאפיינים

מתקדם

הגדרות - ביצועים

ולהשאיר ויאים רק על

החלק קצוות של גופני מסמך

השתמש בסגנונות חזותיים

השתמש בצלליות עבור תוויות סמלים

ובמקביל עדיף גם להוריד את התוכנות שעובדות ברקע ע"י תוכנת סי קלינר,

אשמח אם תודיעו לי אם זה עזר, או שצריך עוד עזרה
ניסיתי, לא עזר, נראה לי שזו בעיה ספציפית באילוסטרייטור ולא עם המחשב בכללותו.
בכ"א, ממש תודה על הרצון הטוב, ואולי בכ"ז יש למשהו פתרון, זה ממש דחוף לי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה