דרוש מידע אין מקום, אין מקום, אין מקום במחשב- עזרה בדחיפות!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אבל צריך קודם להסיר כל אנטי וירוס אחר

• הוסף לסימניות
מה לעשות, אבל הנסיון שלי ושל עוד רבים שבעבר הייתי מתקין להם AVAST שהוא לא משהו,
היו וירוסים שרק ESET ניקה, וגם תיקן את הקבצים, בזמן שאווסט כלל לא זיהה

• הוסף לסימניות
הענין שאני לא מוצאת טכנאי אמין בעיר שלנו
ואני לא חושבת שאפשר לעשות זאת מרחוק נגיד להתקין עוד זיכרון למחשב...
מה עם לירן במרכז הישן ?
טיפל לי במחשב כמה פעמים אין תלונות ב"ה

• הוסף לסימניות
ממליצה לך למחוק תוכנות שלא בשימוש , יכול להיות התקנות לא רלוונטיות שהורדת וזה סתם מעמיס

• הוסף לסימניות
@Kolplay
המחשב שלך בלי זכרון בכלל.
מה זה 200 ג'יגה בכונן c?
זה כלום.
לי יש טרה בC וטרה d
את צריכה לפנות לטכנאי שיתקין לך עוד ram

• הוסף לסימניות
לי יש טרה בC וטרה d
את צריכה לפנות לטכנאי שיתקין לך עוד ram
אין קשר בין הכונני C וD לבין הזיכרון הרם
הזיכרון C, D וכדו' הם מיועדים לאיחסון של המשמש.
הזכרון הRAM הוא זיכרון שהמחשב משתמש בו בעת ביצוע פעולות ואין למשתש גישה לאחסן בו.

• הוסף לסימניות
ממליצה לך למחוק תוכנות שלא בשימוש , יכול להיות התקנות לא רלוונטיות שהורדת וזה סתם מעמיס
בדיוק עכשיו עשיתי השוואת מהירות בין מחשב שלי לנובו i5 מלפני 10 שנים 6 ג'יגה RAM (ddr3) לבין מחשב של מישו אחר לנובו i7 מלפני שנתיים עם 16 ג'יגה RAM (ddr4)
היה תענוג לראות את ההלם של בעל המחשב היחסית חדש. המחשב הישן שלי היה הרבה יותר מהיר והתשובה לזה היא שהמחשב שלי בלי אופיס ובלי שום התקנה נוספת! וכמובן בלי הדפדפן של chrome (אני מאפס את המחשב שלי אחת לחודשיים. לדעתי צריך לתת שיעור על התקנת מערכות הפעלה ישר כשקונים מחשב היה חוסך לנו מליוני שקלים;))

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בדיוק עכשיו עשיתי השוואת מהירות בין מחשב שלי לנובו i5 מלפני 10 שנים 6 ג'יגה RAM (ddr3) לבין מחשב של מישו אחר לנובו i7 מלפני שנתיים עם 16 ג'יגה RAM (ddr4)
היה תענוג לראות את ההלם של בעל המחשב היחסית חדש. המחשב הישן שלי היה הרבה יותר מהיר והתשובה לזה היא שהמחשב שלי בלי אופיס ובלי שום התקנה נוספת! וכמובן בלי הדפדפן של chrome (אני מאפס את המחשב שלי אחת לחודשיים. לדעתי צריך לתת שיעור על התקנת מערכות הפעלה ישר כשקונים מחשב היה חוסך לנו מליוני שקלים;))
אופיס זה ביסיק
גם אם זה מאט את המחשב זה עדיין נצרך

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אין קשר בין הכונני C וD לבין הזיכרון הרם
הזיכרון C, D וכדו' הם מיועדים לאיחסון של המשמש.
הזכרון הRAM הוא זיכרון שהמחשב משתמש בו בעת ביצוע פעולות ואין למשתש גישה לאחסן בו.

זכרון RAM יושב על כונן C

• הוסף לסימניות
היי לא לצחוק עלי!

הטכנאי שלי הסביר לי שעל הram יושב המערכת התפעולית של המחשב.
פעולות המטמון, פעילות רקע, כרום, וכל זה.
והפעילות של המחשב יוצרת קבצים כל הזמן (משהו כזה)
ואם כונן c מלא אז לא יצליחו להפעיל תוכנות אדובי, או פעולות כבדות מדי.
הכל יתקע ויעבוד יותר לאט.

• הוסף לסימניות
היי לא לצחוק עלי!

הטכנאי שלי הסביר לי שעל הram יושב המערכת התפעולית של המחשב.
פעולות המטמון, פעילות רקע, כרום, וכל זה.
והפעילות של המחשב יוצרת קבצים כל הזמן (משהו כזה)
ואם כונן c מלא אז לא יצליחו להפעיל תוכנות אדובי, או פעולות כבדות מדי.
הכל יתקע ויעבוד יותר לאט.
הוא כנראה אמר נכון.
אך את זה
זכרון RAM יושב על כונן C
הוא לא אמר.
יש 2 חלקים.
התכנות שפועלות ברקע משתמשות בזיכרון RAM שהינו זיכרון נדיף (כלומר שברגע שהוא מתנתק מהחשמל כל הנתונים שבו נמחקים בשונה מהזיכרון פלאש-הדיסק קשיח).
מלבד זאת התוכנות במהלך השימוש יוצרות הרבה קבצים זמניים המאוחסנים בתיקיות %TAMP% על הדיסק קשיח.
ו(בין היתר) לכך צריך 10/15% פנויים בכונן C לתקינות המחשב.

שאלה בבקשה אייך מפעילים את המספרים בצד במחשב לנובו תינק פד זה לא עובד לי לחצתי כבר על כל הכפתורים האפשריים
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה