אין מקום בכונן c

• פותח הנושא s.w
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נגמר לי המרום בכונן c והמחשב לא נותן לי לעבוד . מה אני יכולה לכשות? אילו קבצים אפשר למחוק?

• הוסף לסימניות
קבצים שאת לא צריכה..

תעברי נניח על DONLOADS לרוב יש שם דברים לא נחוצים..
אין לך עוד כונן חוץ מC???
פשוט תעבירי דברים מC לכונן אחר.
ואם יש לך קצת מקום נסי להוריד תוכנה בשם TUNEUP UTILITY
(מקווה שזכרתי נכון את השם).
היא עושה אופטימיזציה למערכת.
כדאי לרוקן גם את הסל מחזור אחרת זה לא ממש מועיל שאת שולחת לשם דברים.

ואם אין לך מספיק מה למחוק-
תקני הארד דיסק נוסף, פנימי או נייד בהתאם לצרכייך.

• הוסף לסימניות
ב״הפעל״ תכתבי %temp% ופשוט למחוק את כל הקבצים שמונחים שם

• הוסף לסימניות
לפעמים זה מוחק קבצים שצריכים והמחשב יתחיל לרשום שגיאות,
יש אפשרות לקחת תוכנה חינמית לניקוי המחשב בשם ccliner , ולסמן בניקוי "ניקוי שטח פנוי"
מקווה שעזרתי.

• הוסף לסימניות
אין שם קבצים שהמחשב צריך ולא קרה לי מעודי שהמחשב כתב לי שגיאות בגלל מחיקת קבצים משם.
אם כשמוחקים יש תוכנות שעובדות (בפרט התוכנות של אדובי) אז הוא יכתוב שאת קובץ x אי אפשר למחוק כיון שהוא פתוח בתכנה אחרת.

• הוסף לסימניות
יש לי עוד כוננים אבל זה לא עוזר. אני מעבירה מסי וזה גם לא עוזר. תודה לכולם

• הוסף לסימניות
האם ישנה אפשרות להוסיף מקום בc?

• הוסף לסימניות
CCleaner - כמו שכתבו למעלה, תוכנה מעולה.
צרפתי לך.
פשוט להפעיל ולהריץ, זה מנקה את כל הקבצים שלא נחוצים למחשב.

בהצלחה

קבצים מצורפים

• CCleaner.rar
    KB 582.1 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
ניקיתי. עוזר קצת. נשאר לי 600mb.
משהו יודע אם אפדר להוסיף גיגה לכונן c?

• הוסף לסימניות
על איזה תוכנות את עובדת?

• הוסף לסימניות
פרימייר ואפטר

• הוסף לסימניות
כנראה בC יש לך מלא קבצי media cache שממלאים לך את כונן C.
תחפשי בעדיפויות התוכנה, תחת לשונית media איפה הם ממוקמים, ותמחקי אותם בהנאה. (בד"כ זה נמצא בתיקיות מוסתרות)
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מה זה נקרא עדיפויות תוכנה?

• הוסף לסימניות
....

קבצים מצורפים

• Screenshot 2014-04-27 00.18.11.png
    KB 202.7 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• Screenshot 2014-04-27 00.22.00.png
    KB 133.2 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
זה לא מספיק ללחוץ על clean יש להכנס לתיקיה של media cache files ולמחוק ידנית הכול

• הוסף לסימניות
העברתי פעם את הקבצים האלה למקום אחר לא בc.
אז זה לא עוזר.

• הוסף לסימניות
אנסה את זה. תודה.

• הוסף לסימניות
אולי תנסי להגדיר במערכת של התוכנה שלא תעבוד על כונן C אלא שהקבצים הזמניים עליהם את עובדת יהיו למשל בכונן D? תמיד עדיף לעבוד על כונן שבו יש מקום נרחב, ולא ממש על המילימטר או הק"ב... זה מאד מאט את העבודה.
ככלל, תמיד טוב שהמחשב יעבוד על הכונן הפיזי שבו אין אנו שומרים את הקבצים החשובים לנו. הכונן בו המחשב עובד תמיד נשחק יותר, ורצוי לכן לשמור את הקבצים החשובים על הכונן בו אין המחשב עובד על קבצי הTEMP.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה