התייעצות אין מקומות עבדה בפריפריה-טענה נכונה או תירוץ גרידא

• הוסף לסימניות
באמת מעניין מה שקורה עם לוד.
לדעתי היא התפספסה בגלל הערבים שבה

• הוסף לסימניות
באמת מעניין מה שקורה עם לוד.
לדעתי היא התפספסה בגלל הערבים שבה
מה התפספס בלוד?
כיום היא פורחת גם לציבור החרדי (גני איילון), וגם לציבור הכללי (הרובע הבינלאומי, גני אביב ועוד).

• הוסף לסימניות
מה התפספס בלוד?
כיום היא פורחת גם לציבור החרדי (גני איילון), וגם לציבור הכללי (הרובע הבינלאומי, גני אביב ועוד).
לציבור החרדי זה באמת רובע חיצוני מחוץ לעיר
אך עדיין בייחס לערים מסביב היא עדיין מתומחרת יחסית בזול בגלל הערבים

• הוסף לסימניות
ממש לא! יש עוד תעסוקות שונות. לא מדבר על הייטק, אבל יש עבודה במשרדים ממשלתיים שונים, עו"ד,עו"ס, מגוון תפקידים בעיריות וכאלה
כתבתי שכל מי שאני מכיר זה המצב, אתה טוען שאתה מכיר את אותם אנשים והם עובדי ממשלה, עורכי דין,ועובדים סוציאליים ושכירים בעירייה?
אתה נתת דוגמאות שאפילו במרכז זה קשה למצוא בזה עבודה בתור שכיר (ואם אתה מדבר על עו"ד ועו"ס עצמאיים, אז אני יכול לתת עוד שלל עצום של דוגמאות של אנשים שאני מכיר בפריפריה ומנהלים עסק עצמאי משגשג בכל מיני תחומים, אבל הכללתי הכל תחת הכותרת "עצמאיים")

• הוסף לסימניות
כתבתי שכל מי שאני מכיר זה המצב, אתה טוען שאתה מכיר את אותם אנשים והם עובדי ממשלה, עורכי דין,ועובדים סוציאליים ושכירים בעירייה?
אתה נתת דוגמאות שאפילו במרכז זה קשה למצוא בזה עבודה בתור שכיר (ואם אתה מדבר על עו"ד ועו"ס עצמאיים, אז אני יכול לתת עוד שלל עצום של דוגמאות של אנשים שאני מכיר בפריפריה ומנהלים עסק עצמאי משגשג בכל מיני תחומים, אבל הכללתי הכל תחת הכותרת "עצמאיים")
בהחלט

• הוסף לסימניות
לא כ"כ הבנתי,

אתה כתבת;
כל מי שאני מכיר בפריפריה עובד או בבית ספר\גן, או עצמאי.
יתכן שאתה מכיר מהפריפריה רק כאלה שעובדים בגננות/בי"ס.

ואני השבתי;
ממש לא! יש עוד תעסוקות שונות. לא מדבר על הייטק, אבל יש עבודה במשרדים ממשלתיים שונים,
שכירים (כמובן) במשרדים (במונציפיאלי זה לא נקרא משרד משרד ממשלתי?) שונים ברמת פקידות שונות כדוגמת הפנים, ביטוח לאומי, סוכנות היהודית, לשכת התעסוקה, ועוד

וכמובן,
עו"ד,עו"ס, מגוון תפקידים בעיריות וכאלה
מועה"ד וכו' שזה יש בכל עיר.
מה אין תפקידים כאלה במרכז?

• הוסף לסימניות
השאלה הגדולה היא מה קורה באזור נתיבות ועפולה לשם יש את שיא ההגירה
אני גרה באחת מהפריפריות הללו.
לא כ"כ הבנתי,

אתה כתבת;

ואני השבתי;

שכירים (כמובן) במשרדים (במונציפיאלי זה לא נקרא משרד משרד ממשלתי?) שונים ברמת פקידות שונות כדוגמת הפנים, ביטוח לאומי, סוכנות היהודית, לשכת התעסוקה, ועוד

וכמובן,

לא יודעת מה קורה
אני חפשי כמה פעמים מנהלת חשבונות ולא היה מענה (כנראה כולן מסודרות)
אני כרגע מחפשת מזכירה ואין כמעט תגובה.
חפשי פקידה לבנק ובקושי מצאתי .
מכירה מקרוב ממש (חברות) שעובדות בעירייה,מתנ"ס,מועצה הדתית,דואר ישראל, טאבו.
וכמובן כאלו פתחו עסקים וברוך ה’ יש לקוחות (הדפסה על מוצרים,אופטיקה,תכשיטים,בגדים ועוד המון סוגי חנויות)

• הוסף לסימניות
לא כ"כ הבנתי,

אתה כתבת;

ואני השבתי;

וכמובן,

אוקיי זאת סתם אי הבנה, כתבתי מנקודת המבט שלי ממי שאני מכיר, אני לא בחנתי את שוק התעסוקה בפריפריה, אבל מנקודת המבט שלי מי ש"מסודר" זה בד"כ מי שעצמאי, ששם יש לו הרבה פחות תחרות מאשר במרכז, וממילא אפשר לקחת מחירים גבוהים יותר.
אבל להיות עצמאי לא מתאים לכולם.

• הוסף לסימניות
אני גרה באחת מהפריפריות הללו.

לא יודעת מה קורה
אני חפשתי כמה פעמים מנהלת חשבונות ולא היה מענה (כנראה כולן מסודרות)
אני כרגע מחפשת מזכירה ואין כמעט תגובה.
חפשי פקידה לבנק ובקושי מצאתי .
מכירה מקרוב ממש (חברות) שעובדות בעירייה,מתנ"ס,מועצה הדתית,דואר ישראל, טאבו.
וכמובן כאלו פתחו עסקים וברוך ה’ יש לקוחות (הדפסה על מוצרים,אופטיקה,תכשיטים,בגדים ועוד המון סוגי חנויות)
איזור צפון או דרום

• הוסף לסימניות
הרבה מעדיפים רכסים או עכו בגלל הייטק של חיפה
אז שזהו יש יותר הייטק ביקנעם (שיותר קרוב לעפולה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה