אין על פוג'ו - אתר חדש נולד

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אתרוג
התמונות חסומות

• הוסף לסימניות
תבקש לפתוח
זה סה"כ אתר לאדריכלית ועיצוב פנים
אין תמונות של נשים

• הוסף לסימניות
ממש יפה!

• הוסף לסימניות
אתר מקסים!

• הוסף לסימניות
העיצוב יפה ומסודר. שאפו.
זמני הטעינה בלתי נסבלים.

• הוסף לסימניות
נראה יפה מאד.
עמוד האודות- לא נראה טוב... שורות ארווווווכות

• הוסף לסימניות
נראה לי שהלקוחה יש לה אצבע קלה על ההדק

• הוסף לסימניות
לרוב, אם סגור לי תמונות אז אני לא מבקשת, אלא אם כן אני ממש חייבת את האתר הזה פתוח.
(אתרוג)
כדאי שהיא/את תפני לפתיחה קולקטיבית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bat-el-g;1708787:
נראה יפה מאד.
עמוד האודות- לא נראה טוב... שורות ארווווווכות

סודר.
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;1708752:
העיצוב יפה ומסודר. שאפו.
זמני הטעינה בלתי נסבלים.

בדקתי וזה 3.8
יש לך מושג איך אני יכולה להאיץ זמני טעינה?

• הוסף לסימניות
בדקתי שוב וזה דווקא בסדר.
כנראה שהבעיה הייתה אצלי.

3.8 שניות זה לא רע.
אצלי יוצא יותר בכיוון 5-6
אפשר לשפר בעזרת תוספים מתאימים (w3 total cache או wp rocket)

• הוסף לסימניות
יש לי את הרוקט אבל לא היה לי זמן ללמוד איך להפעיל.
תודה שעיה

• הוסף לסימניות
משו משו.
תמשיכי להראות לנו דברים יפים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1708427:

יצא לי להפוך עיצוב שלך(hometel) לHTML ואין מה להשוות מהבחינה העיצובית, התקדמת בכמה רמות.
למרות שיש כמה תמונות שחזרו על עצמן ב2 הפרויקטים...

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד את העיצוב!

• הוסף לסימניות
את הומטל רק עיצבתי, לא בניתי.
ויש תמונה אחת בלבד שהשתמשתי בה לעיצוב בשני האתרים, וזה לאחר שבהומטל היא הוחלפה בתמונות שלהם אחרי שהם צילמו.
מה הקשר שלך להומטל?
אין לי דרך לזהות מי אתה דרך הכינוי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1708427:

את מתקדמת מאתר לאתר בצורה מאוד יפה, יצרת כאן שפה עיצובית, וזה נהדר בעיני,

עברתי על האתר די לעומק, ולדעתי אפשר לשפר ולהעלות את האתר בכמה רמות:

1. טעינת תמונות

תמונות משפיעות מאוד על מהירות טעינת האתר, ולכן מומלץ להקפיד על שמירה לווב, עד כמה שאפשר!

אייקונים - להשתמש בפונט אייקונים,

http://icomoon.io/app/ - כלי שימושי ליצירת פונט מאייקונים

אייקונים בסיסיים / רשתות חברתיות / כמו ששמת ב HEDAER - מומלץ להשתמש עם פונט אייקונים בסיסי יש גירסה חינמית מעולה:

http://fortawesome.github.io/Font-Awesome/

2. רספונסיביות

כדאי לשפר, הרכיבים בHEADER נצמדים לקצה ( וכן רכיבים בדפים פנימיים), הקרדיטים למטה קופצים לימין ולשמאל,

בדף הבית - ריבוע האודות הוא תמונה(למה?), במובייל - זה הופך לבלתי קריא, ולא פרופורציונלי לשאר הרכיבים.

ובגדול יש עוד עבודה על הרספונסיביות

3. לגבי העיצוב עצמו - חסרים לי דיוקים בגדלים וברווחים בין הריבועים,
הקומפוזיציה טובה בעיני!

האייקונים בפרטי ההתקשרות למעלה - לא יושבים טוב, איפשהו הם חסומי באייקונים מכל הכיוונים, הייתי יוצרת איזושהי סדרתיות בעניין, ואת האנגלית עברית ממרכזת לאמצע הסטריפ, הייתי יוצרת סימן כלשהו לשפה הבחורה כרגע,

משהו באנימציות הוא קצת טו מאצ' בעיני, הייתי ממעיטה אותם בכמות, במובייל - הייתי מסירה אותם לחלוטין.

לקוחות ממליצים - הייתי מחליטה על יישור מסויים לטקסט, והולכת עליו בכל הטקסט שבריבוע, הייתי משאירה רווחים גדולים יותר מהשוליים.

4. חוויית משתמש במובייל

התמונות של הפרויקטים הופכות להיות קטנות מידי, הייתי משאירה אותם גדולים, באתר הן מזמינות לחיצה, ובמובייל לא, וזה חבל.

גם בדף הבית - הייתי נותנת לכל ריבוע רוחב של המסך, לפחות בגירסה הכי קטנה.

בהצלחה רבה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;1710196:
את מתקדמת מאתר לאתר בצורה מאוד יפה, יצרת כאן שפה עיצובית, וזה נהדר בעיני,

עברתי על האתר די לעומק, ולדעתי אפשר לשפר ולהעלות את האתר בכמה רמות:

1. טעינת תמונות

תמונות משפיעות מאוד על מהירות טעינת האתר, ולכן מומלץ להקפיד על שמירה לווב, עד כמה שאפשר!

אייקונים - להשתמש בפונט אייקונים,

http://icomoon.io/app/ - כלי שימושי ליצירת פונט מאייקונים

אייקונים בסיסיים / רשתות חברתיות / כמו ששמת ב HEDAER - מומלץ להשתמש עם פונט אייקונים בסיסי יש גירסה חינמית מעולה:

http://fortawesome.github.io/Font-Awesome/

2. רספונסיביות

כדאי לשפר, הרכיבים בHEADER נצמדים לקצה ( וכן רכיבים בדפים פנימיים), הקרדיטים למטה קופצים לימין ולשמאל,

בדף הבית - ריבוע האודות הוא תמונה(למה?), במובייל - זה הופך לבלתי קריא, ולא פרופורציונלי לשאר הרכיבים.

ובגדול יש עוד עבודה על הרספונסיביות

3. לגבי העיצוב עצמו - חסרים לי דיוקים בגדלים וברווחים בין הריבועים,
הקומפוזיציה טובה בעיני!

האייקונים בפרטי ההתקשרות למעלה - לא יושבים טוב, איפשהו הם חסומי באייקונים מכל הכיוונים, הייתי יוצרת איזושהי סדרתיות בעניין, ואת האנגלית עברית ממרכזת לאמצע הסטריפ, הייתי יוצרת סימן כלשהו לשפה הבחורה כרגע,

משהו באנימציות הוא קצת טו מאצ' בעיני, הייתי ממעיטה אותם בכמות, במובייל - הייתי מסירה אותם לחלוטין.

לקוחות ממליצים - הייתי מחליטה על יישור מסויים לטקסט, והולכת עליו בכל הטקסט שבריבוע, הייתי משאירה רווחים גדולים יותר מהשוליים.

4. חוויית משתמש במובייל

התמונות של הפרויקטים הופכות להיות קטנות מידי, הייתי משאירה אותם גדולים, באתר הן מזמינות לחיצה, ובמובייל לא, וזה חבל.

גם בדף הבית - הייתי נותנת לכל ריבוע רוחב של המסך, לפחות בגירסה הכי קטנה.

בהצלחה רבה!!

וואו תודה על התשובה המפורטת.
1. נעשו פה שיקולים מבחינת תמונות וטקסטים היות וברספונסיביות, התמונה של "אודות" קטנה בפרופורציה, וכשזה היה טקסט חי, היתה פה בעייתיות אבל אולי אחזור לטקסט חי.
חוץ מעמוד הבית, אין פה "איקונים" ולכן אין צורך בזה. הרשתות החברתיות זה תוסף שמאפשר שיתוך לרשתות ואלה האקונים שמועלים ממנו. לא משהו שאני שמתי.

2. עוד לא סיימתי לעבוד על הרספונסיביות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה