אין על פרוג, ואין על מירלה!

• הוסף לסימניות
אז ככה: אני לא חיפאית ולא קרובה לשם, מעולם לא פגשתי את מירלה כהן (יצירתית) ואין לי שום קשר אליה.
אבל כשחברה חיפאית בקשה המלצה לצלמת לחלאקה, לא היססתי לרגע והמלצתי עליה...
התמונות שראיתי בהמוניהן בפורום, ההמלצות החמות של כל מי שכותבת כאן עליה וגם התגובות מחממת הלב של "יצירתית" - כל אלה יחד הצטרפו להמלצה חמה מכל הלב.

היום קבלתי במייל דוגמית של התמונות... מיותר לציין שהן מדהימות, נכון? :) ובתוספת תודה על ההמלצה, והמון מחמאות על היחס המדהים של מירלה ועל הגישה שלה לצילום ולתפיסה.

הייתי חייבת לשתף...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בראש מילה;1598121:
אז ככה: אני לא חיפאית ולא קרובה לשם, מעולם לא פגשתי את מירלה כהן (יצירתית) ואין לי שום קשר אליה.
התמונות שראיתי בהמוניהן בפורום, ההמלצות החמות של כל מי שכותבת כאן עליה וגם התגובות מחממת הלב של "יצירתית" - כל אלה יחד הצטרפו להמלצה חמה מכל הלב.

היום קבלתי במייל דוגמית של התמונות... מיותר לציין שהן מדהימות, נכון? :) ובתוספת תודה על ההמלצה, והמון מחמאות על היחס המדהים של מירלה ועל הגישה שלה לצילום ולתפיסה.

הייתי חייבת לשתף...

חמודה ומפרגנת שאת!

• הוסף לסימניות
מה שנכון נכון!
שתי אחיות שלי עשו אצלה צילומים, אין דברים כאלה....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בראש מילה;1598121:

הייתי חייבת לשתף...

לקום בבוקר לכזו הודעה... 4 ק"ג נוספים...:D
תודה תודה
אני מסמיקה כולי...:eek:
רק תספרי לי למי המלצת, ז"א מי הלקוחה
שוב תודה על ההמלצות, מעריכה מאד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ngraphic;1598146:
מה שנכון נכון!
שתי אחיות שלי עשו אצלה צילומים, אין דברים כאלה....
תודה!!!
מי אלו?

• הוסף לסימניות
שלחתי לך באישי:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה