מידע שימושי אין פוצה פה ומצפצף???

• הוסף לסימניות
מסתבר שאשכול זה נסגר בזמן שכתבתי את הדברים הבאים.
הרגשתי צורך לפרסמם:

גם אני רפרפתי מעט באשכול הלוהט הזה.
אולי בשונה ממכם אני שונאת פוליטיקה
לא מדבר אלי בכלללללל
כל מה שכתוב כאן כמעט חדש לי. ו...כן. לא מתביישת בבורות הזו.

יש לי רק הערה אחת קטנה, ואולי בזה אפשר לסכם את העניינים.
אני מבינה שמדובר בחסידים שרופים לרבם, מאמינים בו ובטוחים בו.
מן הסתם יש באנשים אלו גם אמונה, אני מבינה שמאז ומתמיד נוסעים באש ובמים.
מבינה שיצאו לדרך תוך תקווה ותפילה שיצליחו להגיע ליעדם בשלום, בינתיים המשימה תקועה.
אולי יצליחו, אולי לא!!!!!!
זה תלוי במי? לא בח"כ, לא בממשלת ישראל, לא באוקראינים
זה תלוי ברצון הבורא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
על כל אחד מוטלת האחריות לעשות את ההשתדלות האפשרית מצידו ולבטוח בה' שמסדר לכל אחד את התכנית האלוקית המותאמת בשבילו!!!!!!!
והחסידים המאמינים ינסו גם הם את כל האפשרויות ויאמינו שה' ינהל בשבילם ובטח ובטח שאם הדבר הנכון הוא להגיע השנה לאומן, אדרבה, רבי נחמן יפעל וימליץ טוב ויראו ישועות.
ואם הדבר הנכון בשבילם זה לא להיות באומן השנה. למרות הקושי והכאב, ואולי דוקא משם יבינו שזה רצון ה' וגם לזה יש מליץ יושר בשמים הלא הוא רבם.

מאחלת לכולם להכניס את החג בצורה הכי נכונה שיש, במקום הכי בטוח וטוב לכל אחד בשבילו
ושנזכה להאמין שאנחנו 'מונהגים' בתכנית שמימית, אין לנו אפשרות לבעוט בכח.
שיהיה הכל לטובה ולברכה ונפעל ישועות מכל מקום שהוא, שנזכה לגאולה השלימה בקרוב.

• הוסף לסימניות
להעמיד דברים על כוונתם האמיתית
כשהצגתי את 2 התמונות לצורך השוואה ועוררתי את זעמם של הרבה מגיבים (מבחינתם בצדק) לא התכוונתי להשוות ח"ו בין 2 המצבים. דווקא בתור חוקר וידען שואה מובהק צרם לי מאוד לראות את השוטרים האוקראינים עומדים כחומה בצורה מול הילד המסכן שנרדם על הכביש בלי תנאים מינימליים. מי שיודע את חלקו של העם הזה ברצח ההמוני והאכזרי ברמות מטורפות של מאות אלפי יהודי אוקראינה כעוזרי הנאצים מתוך שנאה איומה והתלהבות - אינו יכול להישאר שווה נפש למראה התמונה ומכאן הדרך היתה קצרה לתמונה השניה.
אני מתנצל וטוב שהורידו את הפוסט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה