אין צייר כאלוקינו

• הוסף לסימניות
איזה צבעים מדהימים

• הוסף לסימניות
זה לא חוכמה, אמרת לסירה לעמוד שם!
;)

• הוסף לסימניות
מיוחד!

• הוסף לסימניות
לתלות על הקיר
ולמכור במחיר מופרז
מדהים!

• הוסף לסימניות
גלויה!
זה מדהים!
נכנסתי כבר כמה פעמים להסתכל..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורי צלמת;1831152:
נסענו 4 שעות הלוך ו4 שעות חזור בשביל להיות שם ב20 דקות הציוריות האלה...

לי יש סיוט מהנסיעה לקי ווסט:eek:
עיירת האל חזור:p

מי שמתכנן ליסוע, חובה לישון שם לילה...

תמונה ציורית!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ngraphic;1831628:
לי יש סיוט מהנסיעה לקי ווסט:eek:
עיירת האל חזור:p

מי שמתכנן ליסוע, חובה לישון שם לילה...

תמונה ציורית!

טעות של טירונים...
הבעיה לא היתה ה8 שעות נסיעה הכמעט רצופות,עשינו את זה בחזור מקנדה והיה בסדר.
הבעיה היתה שלא היה לנו את הזמן שתיכננו,יצאנו מאוחר מהמתוכנן והמסעדה הכשרה היחידה שפועלת שם היתה סגורה,אז בלי אוכל זה פחות נחמד...חזרנו מיד ולא הסתובבנו שם כמתוכנן.
וכשיש נהג אחד לא מומלץ לתכנן מתלכתכילה 8 שעות נהיגה ביום.

• הוסף לסימניות
יפיפה,
הייתי מרטשת את המקל בקדמת הפריים. (וגם את האוניה משמאל אבל זה כבר ריטוש גס)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1831798:
יפיפה,
הייתי מרטשת את המקל בקדמת הפריים. (וגם את האוניה משמאל אבל זה כבר ריטוש גס)

אם הייתי עורכת כמובן שהייתי מורידה את המקל,הרעיון שזה בלי טיפת עריכה.מהמצלמה לפורום..

• הוסף לסימניות
תמונה מקסימה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה