אין קליטה...):

• הוסף לסימניות
אין לי קליטה בפלאפון - כשמתקשרים אלי לא זמין מה יכול להיות?
לכולם אצלנו בבית יש קליטה והם באותה חברה כמוני, מוזר לא?

• הוסף לסימניות
תוציאו את הבטריה ותסדרו את הסים במקום מחדש אח"כ תעדכנו אם זה עדיין כך.. (מניסיון)
אני מחכה לעזור.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני גם חושב שאולי זה קשור לדור של הפלאפון, היה לי פלאפון דור 2 נדמה לי, שפתאום 'איבד' את הקליטה...

• הוסף לסימניות
יש לי פלאפון G10 שהרבה פעמים כשאני מנסה לחייג כותב תקלת תקשורת , רשת עמוסה
ועוד כל מיני פנינים...
וכשאני בשיחה הוא גם כותב פתאום "רשת עמוסה" ומתנתק
זה גם קשור לדור 2 / 3 וכל זה??

וזה גם בזמנים שהרשת ממש לא עמוסה
יכול להיות גם באמצע הלילה כשאני שומעת קווי תוכן של הרצאות.

• הוסף לסימניות
אין לי מושג איזה דור זה, זה פלאפון שיאומי חצי טאצ וכל היום הוא לא זמין וזה מראה בפלאפון כאילו יש קליטה, למה זה קשור? מישהו מבין בזה?

• הוסף לסימניות
יש לי פלאפון G10 שהרבה פעמים כשאני מנסה לחייג כותב תקלת תקשורת , רשת עמוסה
ועוד כל מיני פנינים...
וכשאני בשיחה הוא גם כותב פתאום "רשת עמוסה" ומתנתק
זה גם קשור לדור 2 / 3 וכל זה??

וזה גם בזמנים שהרשת ממש לא עמוסה
יכול להיות גם באמצע הלילה כשאני שומעת קווי תוכן של הרצאות.
מאוד קשור איזה דור הטלפון ובמקרה הזה G10 הוא טלפון דור 2 מה שמקשה מאוד את הקליטה

• הוסף לסימניות
אין לי מושג איזה דור זה, זה פלאפון שיאומי חצי טאצ וכל היום הוא לא זמין וזה מראה בפלאפון כאילו יש קליטה, למה זה קשור? מישהו מבין בזה?
תנסו לעשות את מה שהסברתי באשכול ששלחתי בהודעה קודמת
לא משנה איזה טלפון זה-

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה