מידע שימושי אין תורים במרפאת שיניים מאוחדת

• הוסף לסימניות
עברתי לאחרונה ממכבי למאוחדת לאחר אין ספור שכנועים והבטחות מטעם מאוחדת שיש תורים זמינים וכו
למעשה קבעתי תור לבדיקה, חיכיתי לה יותר מחודשיים
כשהגיע התור לא קיבלתי תזכורת ולצערי לא זכרתי בעצמי ופספסתי את התור.
כשניסיתי לקבוע תור חדש אמרו לי שהיומנים סגורים וא"א לקבוע הכל תפוס
יש לכם עצה עם מי אני יכול לדבר שם בדרג הבכיר
חושבים שזה התנהלות תקינה??
אני זקוק לבדיקה במידי כי סובל מכאבים כבר תקופה
אשמח לשמוע גם אם יש המלצה על רופא פרטי מומחה ולא יקרן בירושלים.
אולי לא תהיה בררה אלא ללכת לטפל אצלו.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
רפואת שיניים במאוחדת זו קטסטרופה של תורים לא זמינים !!

• הוסף לסימניות
אכן אין תורים
מכירה כמה אנשים שבאים מירושלים לביתר, ומקבלים תורים על ידי שנכנסים לרשימת המתנה ואנשים מבטלים
(מתקשרים על הבוקר יום לפני שנמצא הרופא המבוקש, ואם יש ביטול המזכירות קובעות תור)

• הוסף לסימניות
באיזה עיר מדובר?
כי בדיוק הבוקר שיכנעו אותי ממאוחדת לעבור אליהם והבטיחו שיסדרו לי תורים...

• הוסף לסימניות
אכן אין תורים
מכירה כמה אנשים שבאים מירושלים לביתר, ומקבלים תורים על ידי שנכנסים לרשימת המתנה ואנשים מבטלים
(מתקשרים על הבוקר יום לפני שנמצא הרופא המבוקש, ואם יש ביטול המזכירות קובעות תור)
גם בירושלים - צריך פשוט כל יום לנדנד כמעט תמיד יש ביטולים..

• הוסף לסימניות
אכןצריך לכתוב זאת מבפורש, מוחדת הי קופה מצויינת ואני נהנה ממנה בכל הדברים כמו זמינות מיקצועיות ושירות, בל בקטע של רפואת שיניים היא ממש "על הפנים", הכל מסורבל כ"כ אי אפשר לקבוע תור לסתימה וזהו, צריך ביקורת ותוכנית טיפול ועוד כהנה וכהנה, וגם זה חרי שמנדנדים למרפאה- כי "א לקבוע תור דרך המוקד, ועד שהם עונים וכו' וכו'.
לי אישית לא כ"כ היה חשוב רפואת שיניים אז ל מפריע לי, אבל מי שזה חשוב לו (בעיקר לקוחות מכבי ששם השיניים הבנתי ממש טוב) ממש לא יהנה במאוחדת, ויכול לשוב על עיקבותיו, ולוי בעקבות זה הם קצת ישתפרו בעניין...

• הוסף לסימניות
אכןצריך לכתוב זאת מבפורש, מוחדת הי קופה מצויינת ואני נהנה ממנה בכל הדברים כמו זמינות מיקצועיות ושירות, בל בקטע של רפואת שיניים היא ממש "על הפנים", הכל מסורבל כ"כ אי אפשר לקבוע תור לסתימה וזהו, צריך ביקורת ותוכנית טיפול ועוד כהנה וכהנה, וגם זה חרי שמנדנדים למרפאה- כי "א לקבוע תור דרך המוקד, ועד שהם עונים וכו' וכו'.
לי אישית לא כ"כ היה חשוב רפואת שיניים אז ל מפריע לי, אבל מי שזה חשוב לו (בעיקר לקוחות מכבי ששם השיניים הבנתי ממש טוב) ממש לא יהנה במאוחדת, ויכול לשוב על עיקבותיו, ולוי בעקבות זה הם קצת ישתפרו בעניין...
השתפר מאוד.

• הוסף לסימניות
פתרון פשוט לעשות ביטוח פרטי.
יש בירושלים מרפאות פרטיות שמקבלות דרכך הביטוח.

• הוסף לסימניות
פתרון פשוט לעשות ביטוח פרטי.
יש בירושלים מרפאות פרטיות שמקבלות דרכך הביטוח.
בפעם האחרונה שבדקתי אין ביטוחי שינים פרטיים (רק דרך חברות והסכמים קולקטיביים)
אשמח לשמוע איפה יש ביטוח שינים פרטי!

• הוסף לסימניות
בפעם האחרונה שבדקתי אין ביטוחי שינים פרטיים (רק דרך חברות והסכמים קולקטיביים)
אשמח לשמוע איפה יש ביטוח שינים פרטי!
1767531716532.png

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה