איך שסיימתי לקרוא את הדף הראשון- דילגתי על הכל, למה, אחרת- אני ממש אשתכנע. ורק אתחיל להמליץ לך ולהביע דעה- מי הכי שיכנעה!!

אז אני- אין לי מילים.
מי אני ומה אני ומה הן מילותי הפשוטות לשכנע את חביבת הצלמות....
אומנם-
(א'

) עוד לא זכיתי להוציא כמה מאות\אלפי שקלים חדשים או ישנים לתמונות צלמת לבונבונה שלי. למרות שהיא שווה כל שקל!!!! אבל מסיבות טכניות....

פיננסיות....

ו.... אמממ... איך נגדיר את זה? מקום ברווח למזומנים בכיס....

ומה עוד-
(ב'

) שחיכינו לבובה הזו 7 שנים תמימות (לא להתבלבל. אומנם היא נולדה שנה לחתונה.... אבל 7 שנים אחרי הבת הקודמת- אחותי. ואחרי 7 אחיינים גיזעיים....... בנים, בנים....)
ואם אפשר להוסיף-
(ג'

) שהנסיכה שלי היא סמל ודוגמא למשתפי"ת... ועוד אחת מקורית שתוציא לך פוזות... אוהו!
וכמובן-
(ד'

) שהיפיופה שלי היא לא סתם יפיופה- כי אם רק אני הייתי חושבת ככה- הייתי מגלה ביום מין הימים שרק אני חושבת כך.... אבל מה שקורה הוא- שהיא מסובבת ראשים, מוציאה קריאות התפעלות, סוחטת את הלב, ומבקשת בכח היופי- צומי........

ועוד משהו-
(ה'

) שאני "פיין שמעקערית" לא קטנה. עם טעם אנין, ולא מתלהבת על הכל תמונה....
אבל... התמונות של חני שטרן- תמיד גירו אותי.... חשבתי שאין לי סיכוי להגיע אליה אי פעם. ובטח לא בקרוב.... אבל... אולי באמת. אולי באמת אין לי סיכוי........... אבל אני מקווה שכן!
וגם...-
(ו'

) טוב, כשנבוא- תראי.....
טוב, אני ממש בטוחה שלא הצלחתי לשכנע..... (ז"א- השתכנעתי מהאחרות יותר ממעצמי. למרות שאני בטוחה שזה מגיע
לי....)
אבל אם לא אני- אז אולי היפיופה הזו תצליח לשכנע...........
ו..כן! היא טוענת שהיא נותנת (בקושי בקושי. אחרי שהיא סחטה את זה מאמא שלה...) אישור פירסום.....
צפה בקובץ המצורף 340416
והיא נותנת לי את הזכות להחליט- איזה תמונות אני רוצה בשבילה...
אמממ... מה אומר?
תמונות סטודיו, שפשוט ינציחו את המכוערת שלי.... כפיצוי ל'ניו בורן' שעוד לא עשיתי...

ו-חני, תודה! נראה לי שכבר מתחיל לשרור פה בגדול- שמחת פורים!
המון הצלחות הלאה! את מהממת!