אין תקשורת עם כונני זיכרון!?!

• הוסף לסימניות
כבר שבועיים שאני מנסה להתעלם מהבעיה ולא ממש עוזר לי.

אין לי אפשרות להעתיק קבצים מכונן זיכרון פנימי- ssd (למעשה זיכרון אחד שמחולק לשתי כוננים)
אגב הוא די חדש (4-5 חדשים)

ניסיתי להתעלם אבל עכשיו גם אין לי אפשרות לדפדף בו בתקיותץ

איזשהו כשל בתקשורת...

מה עושים?
אשמח מאד לעזרה מקצועית או מישהו שנתקל כבר בבעיה כזו.

• הוסף לסימניות
כבר שבועיים שאני מנסה להתעלם מהבעיה ולא ממש עוזר לי.

אין לי אפשרות להעתיק קבצים מכונן זיכרון פנימי- ssd (למעשה זיכרון אחד שמחולק לשתי כוננים)
אגב הוא די חדש (4-5 חדשים)

ניסיתי להתעלם אבל עכשיו גם אין לי אפשרות לדפדף בו בתקיותץ

איזשהו כשל בתקשורת...

מה עושים?
אשמח מאד לעזרה מקצועית או מישהו שנתקל כבר בבעיה כזו.
מה הכוונה אין אפשרות לדפדף?
המערכת הפעלה יושבת עליו והיא עולה רגיל?

• הוסף לסימניות
אין גישה לכונן
אמנם לפעמים אני כן יכולה למשל לפתוח וידאו או להעתיק איזה תמונה
אבל בגדול כשאני רוצה להעתיק איזה תיקיה מהכונן הזה או לפעמים סתם בכניסה לכונן הזה
הוא פשוט תוקע את המחשב ולא עוזר כלום חוץ מלכבות את המחשב מהכפתור על המארז של המחשב
וואי תודה
מקווה שאני ברורה

• הוסף לסימניות
אין גישה לכונן
אמנם לפעמים אני כן יכולה למשל לפתוח וידאו או להעתיק איזה תמונה
אבל בגדול כשאני רוצה להעתיק איזה תיקיה מהכונן הזה או לפעמים סתם בכניסה לכונן הזה
הוא פשוט תוקע את המחשב ולא עוזר כלום חוץ מלכבות את המחשב מהכפתור על המארז של המחשב
וואי תודה
מקווה שאני ברורה
תבדקו את החיבורים/ כבלים.
אם לא- נראה שהדיסק עצמו בעייתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה