אז למה בסאלה של המספרים רואים רק מ 1-9 ??גם עם המשטח גמיש יש 17 עוצמות חום,
לי יש עם גמיש, לבינתיים לא כל כך השתמשתי בזה,
אבל זה מאוד טוב אם מבשלים בסירים גדולים.
אגב-אני מאוד נהנת מהאינדוקציה של בוש!
כי זה כל חצי,אז למה בסאלה של המספרים רואים רק מ 1-9 ??
תודה רבה מראש !!!
עזרת לי מאודכי זה כל חצי,
1 ,1.5, 2, 2.5 , 3, 3.5 ,וכו'.....
מאוד נח!
ולהניח על זה את הפלטה- זה בסדר ?לא חושבת,
וסתם כך,
כשביררתי על האינדוקציות עם אופציה שזה הופך למצב שבת,
אמרו לי שכדאי לי לבדוק אם הרבנים גם היו משתמשים בזה,
ואם הם טוענים שזה באמת בסדר גמור...
לא יוצא לי להשתמש בכלל במשטח גמיש
אלא אם כן את נוהגת קבוע לבשל בסירי ענקקק
יש לי סיר אחד מאוד גדול וגם איתו לא צריך משטח גמיש
עזרתם לי מאוד , קניתי של בושאני ספציפית לא שמה על זה,
כי זה תקוע לי באמצע השיש,
הבנתי שזה בסדר, ושאפשר לשים,
תחשבי-מה ההבדל בין חום הכי גבוה באינדוקציה-לחום של פלטה?
כדאי גם שתבררי מול החנות.
לא יודעת מה להגידעזרתם לי מאוד , קניתי של בוש
עכשיו מתלבטת אם לשלם עוד 200 ש"ח לעוד שנתיים אחריות - מעבר לשנה הראשונה
כמובן האחריות לא כולל שברי זכוכית /פלסטיק/ גומי
האם זה עלול להתקלקל בתקופה הזו ?
תודה רבה מראש
תבדקו את החיבור לחשמל (האם התקע לא יצא מהשקע)לא יודעת מה להגיד
לי עכשיו אחרי כמעט 3 שנים פתאום זה לא עובד. בכלל. לא נדלק, לא מאותת על תקלה. כלום.
עוד לא קראנו לטכנאי ואין לי מושג מה הבעיה שיכולה להיות...
אין לי גמישדוקא אני כן נהנית מהגמיש,
קנינו חצי גמיש.
וזה באמת עיניין של סיר
יש לי סוט'ג גדול ולא שווה לבשל בו כי אז צריך להדליק את הגמיש
עדיף סירים בקוטר של האינדוקציה
האמת אני אוהבת לטגן בזה שניצליםאין לי גמיש
ואני מבשלת בסוטאז' גדול על ה"להבה" הגדולה.
ראיתי מישהי שבישלה בסוטאז' על הגמיש וזה לא היה מוצלח לדעתי (הצדדים היו קרים יותר, לעומת זאת בלהבה עגולה פשוט מגביהים טיפה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים