התייעצות אינדוקציה - דגם מומלץ

• הוסף לסימניות
מעונינים לרכוש כיריים אינדוקציה.
אשמח לקבל מידע:
1. דגם וחברה מומלצת.
2. האם קרה לכם שמשטח ההזכוכית של האינדוקציה נשבר? קראתי חוות דעת שליליות שזהו משטח שביר מאוד. האם זה נכון.
אשמח לשמוע כל מידע וביקורת. דחוף!
תודה מראש לעונים

• הוסף לסימניות
קניתי אלקטרולוקס של 70 ס"מ. הזכוכית התנפצה מקור חזק [איזור ירושלים, חלון פתוח בלילה של קרה]
אין אחריות על זכוכית [הבנתי שבכל חברה אותו הדבר]
צריך לשמור שהכיריים לא יקבלו מכות [בעיקר מסביב], אחרי ששמעתי מכמה שנפל משהו מהארון העליון וניפץ את הכירים - תכננו את המטבח מלכתחילה בלי ארון מעל הכיריים.

• הוסף לסימניות
בוש תוצרת גרמניה מעולה!
עולה קצת יותר מ2000.

• הוסף לסימניות
ממליצה ג"כ על בוש

• הוסף לסימניות
אני ממליצה על חברת simens יש לנו כבר הרבה שנים ולא מזמן קנינו חדש בגלל שהתנפץ הזכוכית אבל נוח לשימוש ולניקיון

• הוסף לסימניות
אלקטרולוקס 70 ס"מ.
מרוצים מאוד!!

• הוסף לסימניות
אין לי ניסיון עם אינדוקציה, אבל היה פה בלוג על משטח סיליקון ששמים מעל הזכוכית, והוא מגן עליו
פה -

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אולי זה תלוי איזה דגם, הנה דגם של היבואן הרשמי מגרמניה:
אף על פי שעל הכיריים יש מדבקה מייד אין ג'רמני (אין לי כח לכתוב באנגלית)
הייצור נעשה בספרד. אני בררתי מול בוש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה