האם אני מפסידה במשהו מבחינת איכות אם אני רוכשת אינדוקציה חד פאזי?
בכל אופן אני יכולה את שניהם כי יש לי חשמל תלת פאזי בדירה
תודה לכל מי שעונה
אם כבר אז ממליצה לך לקחת לפחות 70 ס"מ [לי יש 80 אז אם יש לך אפילו עוד מקום לכי על זה]תודה לכל העונים!
דווקא יש לי הכנה לשקע תלת פאזי במטבח.
יש למשהו המלצה על כיריים טובות תלת פאזי 60/60?
לי יש חד פאזי וזה מדהים, לא רואה צורך לחזור לכיריים גז. שווה כל שקל!מצטרף לכל מילה חד פאזי כבר לא שווה את ההשקעה באינדוקציה עדיף כבר גז ככה שמעתי מכמה אנשים שחשבו לחסוך...
של בוש ?לי יש חד פאזי
אלקטרולוקסשל בוש ?
יש לך דגם?אלקטרולוקס
אבדוק, אבל לפי מה שאני זוכרת יש להם דגם אחד בלבד של 80 ס"מ חד פאזי.יש לך דגם?
אם יש לך אפשרות לתלת פאזי למה שלא תלכי על זה?כל אלו שאומרים שחד פאזי לא שווה- שמעו את זה מאחרים
לא ראיתי אף אחד שיש לו חד פאזי ולא מרוצה
יש לי אפשרות לתלת פאזי אבל לא מצאתי שום המלצה על דגם!
נראה שלכולם יש חד פאזי...
נכון!אם יש לך אפשרות לתלת פאזי למה שלא תלכי על זה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים