אינדוקציה כ"כ מסובך?

• הוסף לסימניות
שיפצנו דירה שקנינו והיה ברור לי שאני הולכת על אינדוקציה
לקחתי מעצבת ולא טרחתי לומר לה את זה מיד בהתחלה אלא רק כשהגיע תור המטבח
כשאמרתי לה אמרה כן. למה לא? שאלתי את הקבלן שהוא גם החשמלאי בדירה
ואמר שמה פתאום זה מאד מסובך, יקר ,צריך להעביר חשמל מהלוח עד המטבח. וצריך להוסיף כח לחשמל הקיים שזה מאד יקר.
עד כאן מה שהוא אמר.
מה נראה לכם? זה נכון?
שאלנו עוד חשמלאי שאמר שאם משתמשים אצלינו הרבה במזגנים אז יהיה לנו בעיה עם האינדוקציה שתיצור עומס יתר
מה דעתכם? אני מאד רוצה את האינדוקציה השאלה אם באמת סיפור ככ יקר ומורכב?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
זה באמת סיפור,השאלה היא מה המרחק של הנקודת חשמל של הגז עד לארון
יש שתי אופציות
אינדוקציה חד פאזי
אינודקציה תלת פאזי
אם הוא בלאו הכי משחיל חוטים חדשים אז זה לא מסובך החד פאזי
לי יש כיריים חד פאזי מעולות פלוס
אם תרצי עוד שאלות בשמחה
מכירה גם מישהו שעושה את העבודה בסביבות ה1000 שח,ושימי לב שצריך לחתוך את השיש לפי המידות של באינדוקציה,שיכולות להיות מעט שונות

• הוסף לסימניות
לכיריים אינדוקציה צריך חשמל תלת פאזי,
אם אין לדירה מספיק כח חשמל תצטרכי להגדיל לתלת פאזי ע"י חברת חשמל וזה עולה כמה אלפים,
אם חשמלאי עושה עבודות חשמל בדירה לא רואה בעיה שיעשה גם הכנה לכיריים תלת פאזי, זה העבודה שלו.
יש כיריים שמתאים לחד פאזי אבל אז אי אפשר להשתמש בכל הלהבות בו זמנית.

• הוסף לסימניות
אם זכור לי נכון זה משהו כמו 3000 שח הוספת כח לתלת פאזי.
מעבר לכסף זה גם לוקח המון זמן עד שהכריים מוכנות לשימוש, זה מהחוויה שלנו ושל עוד כמה שעשו בעקבותינו.
א. לסדר את התלת פאזי
ב. לקרא לאיש שיש שיחתוך את השיש, שזה גם יוצר המון ליכלוך ואבק. (וגם איש שיש די עושה טובה עד שהוא מגיע כי זה עבודה קטנה ולא מספיק 'רווחית' בסביבות 400 ש"ח)
ג. לקרוא לאיש שמתקין את הכיריים מטעם החברה ואז הם מתאמים אתכם זמן שהוא לפחות שבוע אחרי שקראתם לו במקרה הטוב. ואז הוא מוצא איזשהו חיסרון שעוד צריך לתקן (כמו לחתוך את הארון שיהיה אויר למאוורר או שחסר איזה חלק) ואז הוא הולך בלי להתקין ואומר שתקבעו מחדש וכו' על זה הדרך.
עד שהכריים מוכנות לשימוש לוקח בערך חודש. אז אם אתם באמצע שיפוץ ו/או בניה זה הזמן. אם לא אז לפחות שתדעו שזה הפרוצדורה...

אבל אחרי כל התלאות------- זה שווה!!!!!!!!!!

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה