כמה זמן?לנו יש אינדוקציה 80 אלקטרולוקס לבנה ואין כתמים.
השחור תקוע
קרוב לשנה.כמה זמן?
עיצובית הלבן ישתלב לך מאד עם המטבח שציינת.צבע השחור פתאום באמצע, קצת תקוע לי .
[מטבח ירוק מעושן וקשמיר, שיש וקרמיקה בהירים, וברזים זהב מט]
מה אומרות?
כדאי ללכת על אינדוקציה ותנורים לבנים?
איך זה מתקבל?
גם עיצובית וגם פרקטית.
לי יש לבן ואני מאוד מרוצההצבע השחור פתאום באמצע, קצת תקוע לי .
[מטבח ירוק מעושן וקשמיר, שיש וקרמיקה בהירים, וברזים זהב מט]
מה אומרות?
כדאי ללכת על אינדוקציה ותנורים לבנים?
איך זה מתקבל?
גם עיצובית וגם פרקטית.
תודות לתשובות!
תודה!לי יש לבן ואני מאוד מרוצה
קניתי אינדוקציה של ג'ורניה לבנה, דוקא מיזה פחות מרוצהתודה!
איזה חברה וכמה שנים?
רק אינדוקציה או גם תנורים?
לנו יש אינדוקציה ותנורים לבנים של אלקטרולוקס
מתקבל מהמם
וקל מאוד לניקוי
בהצלחה
לנו יש אינדוקציה 80 אלקטרולוקס לבנה ואין כתמים.
השחור תקוע
מקפיצה.לי יש לבן ואני מאוד מרוצה
לי יש לבן ואני ממש אוהבת ומרוצהמקפיצה.
אתן עדיין מרוצות מהלבן?
מתנקה טוב?
אני עושה מטבח ארונות סהרה כהה ושיש לבן עם קצת עורקים אפורים בהירים ממש וחולמת על ברזים לבנים חלקים.
נראה לי שישתלב לי יותר אינדוקציה ותנורים לבנים השאלה מבחינת ניקיון אם הם מתנקים טוב.
אשמח למידע
תודה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים