אינדוקציה, מקווה שאלה אחרונה.. למבינים בחשמל ובמכשריו..

• הוסף לסימניות
יש לי 2 אופציות,
כיריים שמיעודות לתלת פאזה, אך היבואן מכריז עליהם כחד פאזי( בוש יבואן מקביל) הצורכות 25 אמפר.
או כיריים המיועדות לחד פאזי 16 אמפר.( בוש יבואן רשמי)
מה יעבוד לכאורה חזק יותר?
תודה רבה רבה

• הוסף לסימניות
אם את מחברת לחד פאזי זה לכאורה יעבוד אותו דבר בדיוק.
התלת יש לו נקודה שהוא מחלק את שתי הצדדים בצורה שאי אפשר להדליק את שתי הסירים באותו צד על טורבו, בחד פאזי בכל מקרה כל הכיריים אמורות להיות מוגבלות ל3500W (בתלת פאזי זה יכול להגיע ל 7700W) אז ככה שזה לא משנה איזה סיר תשימי טורבו אז לא תוכלי לשים טורבו לעוד אחד.
בנוסף לזה בכל מקרה החד פאזי יהיה הרבה פחות כוח מהמקסימום שלו ככה שאין סיבה שהוא יעבוד חלש יותר בצורה זו או אחרת.

דרך אגב מאוד הגיוני שזה אותו כיריים , אני יודע שחלק מהדגמים שלהם וגם כן בחלק מהכיריים הקרמיות אז יש מתחת לכיריים איפה שהכבל מחובר יש אפשרות לחבר את כבל חשמל תלת פאזי (עם חמש חוטים בפנים) ואז הוא מחלק את החשמל שכל שתי סירים יושב על פאזה אחרת ויש אפשרות לחבר כבל רגיל (עם שלוש חוטים) ואז כל הכיריים משתמש באותה פאזה.

• הוסף לסימניות
ממש ממש תודה, אם אני לא מרוויחה מהמכשיר של היבואן המקביל שצריך בשבילו 25 אמפר, אז אלך על החד פאזי הרגיל של היבואן הרשמי. אמנם 300 שקל יותר, אבל יצור גרמני, נראה לי, ואחריות אמינה יותר.
רק במידה ואני כרגע לא מפרידה פיוז, כלומר הכיריים יתקנו על שקע של פיוז 16 אמפר. שלאותו הפיוז, בנפרד יש עוד 2 שקעים שמשמשים למיקסר וכדומה, לא בקביעות. אני עלולה לשרוף את המכשיר או את הפיוז, או מקסימום פשוט אראה שהפיוז נופל ואדע שעלי להשקיע בהפרדת פיוז?

• הוסף לסימניות
אני כרגע בהתלבטות כמו שלך אנא תצרי איתי קשר למסור לי את המידע שהשגת במייל 2039RACHEL שטרודל
תודה מראש

• הוסף לסימניות
בחרתי בחד פאזי יבואן רשמי דגם 651. עלה לי 1880. הזמנתי, טרם קבלתי את המוצר.
לגבי החשמל, כנראה אפריד את השקע משאר השקעים למרות שלא בטוח שאנינחייבת.
ירדתי מהיבואןנהלא רשמי, הפער היה 300 שקל (אם מחשבים את עלות ההתקנה) פלוס להחליף אמפר ל25 אמפר. פלוס שבמרדף של שבוע אחרינהיבואן תמוז כדי לברר פרטים על המוצר הבנתי שהם הלתי ניתנים להשגה.

תודה ענקית לכל מי שיסייע לי.

• הוסף לסימניות
דיילי סייל דרך זאפ. זה נקרא גם אלקטרו קובי וגם ביג אלקטריק. בדקתי באתר בוש שהם משווק מורשה. (הםנרשומים כביג אלקטריק) .

• הוסף לסימניות
עדיף לעשות לזה שקע של תלת או רגיל?

• הוסף לסימניות
רגיל. אם תלת אז תקנו את המכדיר של התלת אנימחושבת דהוא מעט זול יותר.
אני ירדתי מתלת בשל העלויות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה