אינדוקציה

• הוסף לסימניות
אני צריכה שם של חברה עם סירים זולים לכיריים אינדוקציה, בינתיים הכל נורא יקר.
מישהי אמרה לי שיש גם חברות זולות, מהן? מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
כל הסירים באיקאה טובים גם לאינדוקציה עד כמה שידוע לי.
סירים טובים ולא יקר...

• הוסף לסימניות
תודה
אפשר לעשות הזמנות מאיקאה?
ומי מכיר עוד?

• הוסף לסימניות
שוב אני והכיריים.........
ראיתי שהאינדוקציה נורא נורא יקרה בהשוואה לכיריים קרמיות רגילות.
מענין אותי לשמוע ממי שיש לו קרמיות:
1. איך אתם מסתדרים מבחינה בטיחותית, עד שהכיריים מתקררות? איך אתם מלמדים לא להתקרב?
2. האם חשבון חשמל גבוה יותר?

• הוסף לסימניות
מקפיצה.....
אשמח מאוד לתשובה!

• הוסף לסימניות
האם יש לך מגבלה שאת לא יכולה להשתמש בגז?
כי אני בזמנו ביררתי - ויצא שאין כמו גז (במיוחד טיגונים, והקפצות)
וגם לי היה נראה מאוד יקר האינדוקציה, וגם כמוך... בקושי היכרתי ושמעתי מאנשים שיש להם אינדוקציה ובטח לא כאלה שמשתמשים בה ביומיום... (יותר כאלה שהמטבח שלהם היא "לראותם בלבד")

• הוסף לסימניות
אין לי מגבלה עם גז, אבל אני מאוד אוהבת נקי, ולכן מבררת.
הפער בין אינדוקציה לקרמיות משמעותי (כולל חידוש הסירים והכל) ואני רוצה לעשות סקר לפני שאני קונה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה