עזרה אינדוקציה

עוד הבדל: הקרמיות מחממות את כל המטבח... פולטות חום גבוה ומבשלות גם את המבשל. האינדוקציה לא פולטות חום בכלל
והכי משמעותי, הסיר מפסיק לרתוח באותה שניה שמנמיכים את רמת החום. בקרמיות צריך להסיר מהמקום כדי שהתבשיל לא יגלוש
בפסח לא הבנתי למה כ"כ חם במטבח שלי.. במיוחד שהמזג אויר היה נעים עד קר.
עד שתפסתי שההבדל זה הכיריים. (לפסח יש לי כיריים גז)

@srp , למה את מתאמצת לשכנע את כולנו שאינדוקציה זה לא טוב?
החלטת שלך לא מתאים? סבבה.
מי שמתאים לו - גם סבבה.

כתבנו כאן את כל המעלות של כירים אינדוקציה לעומת גז או חשמליות או קרמיות, כתבנו גם את החסרונות.
עכשיו - כל אחד יעשה את השיקול שלו - יתרונות לעומת חסרנות, אמצעים כלכליים, תנאים טיפוגרפיים של המטבח שלו וכו'. ויגיע למסקנה שמתאימה לו!.

(אגב, שימי לב - שרובם ככולם של המצדדים בעד כיריים אינדוקציה הם כאלו שהתנסו בהן, ואילו כותבי הנגד הם אלו שלא התנסו.)

בהצלחה, בכל בחירה שתבחרו.

בפסח לא הבנתי למה כ"כ חם במטבח שלי.. במיוחד שהמזג אויר היה נעים עד קר.
עד שתפסתי שההבדל זה הכיריים. (לפסח יש לי כיריים גז)
כנ"ל אני, בפסח עם קרמיות
ובמיוחד כשהסיר יותר קטן מהקוטר של הכיריים

מי שמתאים לו - גם סבבה.

כתבנו כאן את כל המעלות של כירים אינדוקציה לעומת גז או חשמליות או קרמיות, כתבנו גם את החסרונות.
עכשיו - כל אחד יעשה את השיקול שלו - יתרונות לעומת חסרנות, אמצעים כלכליים, תנאים טיפוגרפיים של המטבח שלו וכו'. ויגיע למסקנה שמתאימה לו!.

(אגב, שימי לב - שרובם ככולם של המצדדים בעד כיריים אינדוקציה הם כאלו שהתנסו בהן, ואילו כותבי הנגד הם אלו שלא התנסו.)

אני בכלל לא ניסיתי לשכנע
אלא הבאתי את הצד של נגד
האשכולות פה שמו את האינדוקציה כמשהו זוהר ביותר ומצדיק כל מחיר
וניסיתי לאזן קצת, זה הכל.
בקשר לאלו שניסו או לא
רוב התגובות כאן גם ניסו רק אינדוקציה בלי לנסות קרמיות איכותיות קודם
ושוב, אני לא נגד אינדוקציה בכלל
אבל עדיין אני חושבת שצריך להציג את החסרונות מול המעלות בצורה הגיונית
ולא הליכה עיוורת

@srp ,

בדיוק שמתי לב לזה בחג כל מי שבסוף לא עשה אינדוקציה מדבר בלי סוף על החסרונות כל מי שיש לו אינדוקציה מרוצה
אגב לגבי בשר וחלב זה באמת לא פשוט אבל מסתבר שאם הכירה נקייה זה בסדר.
בכל מקרה עם הכיסוי לכירה כמו שעושים לפסח בודאי שאין בעיה

השבת זה היה פעם ראשונה, שמנו פלטה על האינדוקציה והאינדוקציה הפעילה את התראה של החום (פסים כאלו שמראים שזה עדיין חם)
השאלה מה עושים? חשבתנו לשים משטח מתחת
אצלי זה מונח קבוע על האינדוקציה מה מפריע לך שזה מתחמם

בדיוק שמתי לב לזה בחג כל מי שבסוף לא עשה אינדוקציה מדבר בלי סוף על החסרונות כל מי שיש לו אינדוקציה מרוצה
אגב לגבי בשר וחלב זה באמת לא פשוט אבל מסתבר שאם הכירה נקייה זה בסדר.
בכל מקרה עם הכיסוי לכירה כמו שעושים לפסח בודאי שאין בעיה
לא יודעת אם את צודקת או לא
אני בכל אופן לא נגד האינדוקציה, ממש לא
אבל עדיין חושבת שיש לו חסרונות משמעותיים גם כן
וכל אחד שיקח בשקלול את הכל
זה כל הסיפור
ולגבי בשר וחלב כתבתי שאני לא קיבלתי תשובה שזה בסדר אם נקי
עם סיליקון כן, וכתבתי שלי אישית זה מסרבל ומבחינתי זה חסרון
ניסיתי לחשוב על מהלך השבוע שלי וזה נתקע לי בהמון צמתים

לא לקבוע עובדות...
וזה כן משנה...
מאד מעניין מי הרב שאמר שאסור באופן מוחלט.
חחח
שאלת מה הרב אמר
עניתי לך שהוא אמר שזה בעייתי מאוד ולא משנה אם ביחד על הכירה או לא
אלא אם כן לא גולש לך אוכל אף פעם ולא נופל לך שום ירק מהמחבת :)
כי הבעיה היא עם הגלישות וכו'

אז תכלס אחרי כל מה שכתבו פה אני הולכת לחנות לקנות אינדוקציה אבל יש כזה מבחר ענק.
איך אני יודעת מה לקנות ?
יש לי שובר בוואלה שופס בסכום גדול ומעוניינת לקנות דרכם.
מי יכולה להיכנס ולהמליץ לי על דגם שיש לה והוא טוב?
אין לי בעיה של גודל כי כיום יש לי כיריים גז רחבות ( 70 ) והחור בשייש הוא דיי סטנדרטי - כלומר מתאים גם לכיריים קטנות יותר. ותמיד ניתן להגדיל את החור

אז תכלס אחרי כל מה שכתבו פה אני הולכת לחנות לקנות אינדוקציה אבל יש כזה מבחר ענק.
איך אני יודעת מה לקנות ?
יש לי שובר בוואלה שופס בסכום גדול ומעוניינת לקנות דרכם.
מי יכולה להיכנס ולהמליץ לי על דגם שיש לה והוא טוב?
אין לי בעיה של גודל כי כיום יש לי כיריים גז רחבות ( 70 ) והחור בשייש הוא דיי סטנדרטי - כלומר מתאים גם לכיריים קטנות יותר. ותמיד ניתן להגדיל את החור
כשאני ביררתי קיבלתי המלצה על אלקטרלוקס 70 ס"מ
לא יודעית להגיד לך דגם

כשאני ביררתי קיבלתי המלצה על אלקטרלוקס 70 ס"מ
לא יודעית להגיד לך דגם
זה עדיין נשאר ה-דגם! (נראה לי שזה 71ס"מ)

האם הכוונה לדגם הזה?

upload_2019-5-6_16-51-54.png

מי שמתאים לו - גם סבבה.
לא הרגשתי שהיא מתאמצת לשכנע, אלא לעזור לאלה שמתלבטים.
אני עדין נעולה על אינדוקציה, אבל היא העלתה דברים שיכולים לעזור למי שצריך.

לא מפריע לי שמתחמם האינדוקציה אבל מפריע שנדלק האור של סימן החימום בשבת
אנחנו שאלנו את הרב שמואל אליעזר שטרן, והוא אמר שהיות וזה טכנולוגיה חדשה שעדיין לא ברורה דיה (הוא פרט משהו שהסיר עצמו ניהיה "האש", לא כ"כ הבנתי) כדאי לקחת בנפרד לחלבי..

יש שניים עם משטח גמיש אלקטרולוקס 70ס"מ וה.א.ג 60 ס"מ מבחינת הגודל של מיקום הסירים זה אותו דבר,.רק הלחצנים במקום שונה, אנחנו לקחנו האג עלה קצת יותר רק התקמצנתי על עוד 10 ס"מ של שיש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת