כללי אינדזזין- סל אשפה לא פעיל בפלנטת הצבעים

• פותח הנושא LMRR
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
ברצוני להמיר צבע פנטון כחול בפנטון אדום
אך הפנטון כאילו הפך לספוט והפח לא פעיל
איני מצליחה לזרוק את הפנטום ולא להמיר אותו גם כשאני הופכת אותו ל Process הכל נשאר לא פעיל!

איך אני יכולה לשנות את הצבע של הפנטון??? או לזרוק אותו?

ואיך אני יכולה לגלות היכן בקובץ נעשה שימוש בפנטון הזה? (הקובץ מונה הרבה עמודים...)

- דבר נוסף, נעלם התוכן של ה- Character styles
הרובליקה מופיעה אבל אין אפשרות לראות את כל הסטיילים שהכנתי והשתמשתי בהם....

אנא עיזרוני!!!

קבצים מצורפים

• Untitled-13.jpg
    KB 21.8 · צפיות: 8
  • Untitled-1.jpg
    KB 60.9 · צפיות: 10
  • Untitled-12.jpg
    KB 58.8 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
לגבי צבע הספוט, היה לי כזה מקרה לאחרונה בעימוד מגזין,
הבעיה שאי אפשר למחוק צבע ספוט, יש איזה קובץ מיובא עם צבעי ספוט, לכן אי אפשר למחוק אותו,
איך אפשר לדעת מה הוא צבע ספוט,? יתכן שיש אפשרות באינדיזיין, אני לא יודע
אני סגרתי ל-pdf , ובחרתי לראות רק את צבעי הספוט , כך ראיתי איפה הבעיה, מחקתי אותו, ואז גם יכלתי למחוק את צבעי הספוט,

[במקרה שלי שהייתי חייב את הקבצים הנ"ל, המרתי אותם בפוטו שופ ל-jpg]

• הוסף לסימניות
המוזר הוא שבכלל לא הגדרתי את הצבע כספוט..... אלא כפנטון

• הוסף לסימניות
לא קשור,
פנטון יכול להיות פרוצס ויכול להיות ספוט

• הוסף לסימניות
אני יודעת אבל לא בחרתי בהגדרת ספוט....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה